AFTER’S COOL op school,
samenwerken loont

AFTER’S COOL op school: wij werken sinds 2008 succesvol samen met diverse scholen in de regio's Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Dit varieert van het aanbieden van huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentrainingen op middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. We verzorgen uiteenlopende programma's, altijd op maat.

Wij doen dit vanuit het principe dat we leerlingen leren ‘actief’ te leren, met veel aandacht voor plannen, studievaardigheden en motivatie. Leerlingen helpen op het moment dat ze dat nodig hebben.

Huiswerkbegeleiding

Succesvolle samenwerking op scholen

Ontzorgen

AFTER’S COOL kan de gehele organisatie van intake- tot verslaglegging op zich nemen en bij het aanvragen van subsidie ondersteunen. Wij hebben ervaring met verschillende projecten, allemaal op maat gemaakt voor de school waarmee we samenwerken. Onze werkwijze is altijd complementair aan het onderwijs.

Leren doe je zo!

Bij de meeste van onze programma’s werken we extra aan studievaardigheden. We stimuleren leerlingen om altijd actief met de stof aan de slag te gaan. We leren de leerlingen leren met onze eigen ‘Leren doe je zo’-methode. Deze methode is gebaseerd op de top 5 bewezen effectieve leerstrategieën en gebaseerd op het Handboek Leren Leren van Inge Verstraete en Karin Nijman.

Motivatie

AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor de motivatie, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te kunnen leren. We zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen, leerlingen komen met plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes.

Onze mensen

Zijn professioneel en altijd vrolijk. Wij nemen betrokken en enthousiaste mensen aan en leiden al onze medewerkers - van vestigingscoördinator tot begeleider en van remedial teacher tot projectcoördinator- op tot positieve coaches.

Social enterprise

AFTER’S COOL is een social enterprise.  Dit betekent dat impact voorop staat, wij willen iedereen helpen die onze begeleiding kan gebruiken. Concreet houdt het o.a. in dat wij een brede doelgroep aan leerlingen helpen, niet alleen kinderen van ouders die voldoende financiële middelen hebben. Hiervoor is o.a. het AFTER’S COOL Scholarship en werken wij veel samen met scholen.

Korte lijntjes en op maat

Onze projectcoördinatoren en remedial teachers zorgen door korte lijntjes en goede communicatie dat de programma’s goed aansluiten bij, en aanvullend zijn aan, de lessen op school.

Leren leren vanuit positiviteit

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. Alleen zo kan je je volledig ontwikkelen. Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. Altijd op een manier die bij hen past.

Serieus plezier animatie
Serieus plezier


Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching
Coaching die verbindt en motiveert


Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat


Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen, voor nu en later


Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van AFTER’S COOL op school?

Dan kunt u contact opnemen met:Laura Bruins
Laura Bruins MA/MSc

Consultant nieuwe scholensamenwerkingen VO

06-18835580 laura@afterscool.nl Direct appen
Suzanne van der Lee
Suzanne van der Lee BEd

Coördinator scholenprojecten PO

06-28430379 suzanne@afterscool.nl Direct appen