X
070 - 358 99 30 info@afterscool.nl
WIE ZIJN WIJ

OVER ONS

AFTER’S COOL leert kinderen zelfstandig te leren op een gestructureerde en positieve manier. Weten wat je waard bent en durven vertrouwen op jezelf is een voorwaarde om te kunnen leren. Ons motto is dan ook: ‘Ik zal slagen!’

AFTER’S COOL is een positief ingesteld instituut in Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Amsterdam. Naast dagelijkse huiswerkbegeleiding geven wij met veel enthousiasme trainingen, bijlessen en remedial teaching. Ook voor onderzoek naar leerproblemen kunt u terecht bij ons.

AFTER’S COOL is in 1999 opgericht door Thorwald Letzer. Samen met Emmy van Rooyen is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Ons motto is dan ook: ‘Ik zal slagen!’

Onze orthopedagogen zijn lid van NVO, psychologen lid van NIP, remedial teachers van LBRT, tevens zijn wij lid van de LVSI.
AGB-code: 17-082180

Huiswerkbegeleiding en bijles voor de basisschool en middelbare school | After’s Cool

ERVARINGEN

Resultaten schooljaar 2016-2017: 96% geslaagd!

Afgelopen schooljaar hebben we weer een hoop leerlingen geholpen met huiswerkbegeleiding, bijlessen en RT. Het was een druk jaar! We zijn heel trots op onze ruim 100 eindexamenleerlingen, van wie maar liefst 96% slaagde. Op 6 vestigingen hadden we zelfs een slagingspercentage van 100%. Ons motto is niet voor niks, Ik zal slagen!

Uit de enquêtes blijkt dat de leerlingen ons een rapportcijfer van 7,8 geven en 89% zou AFTER’S COOL aanraden aan klasgenootjes. Daarnaast geeft 82% van de leerlingen aan dat hun cijfers vaak of altijd beter zijn wanneer ze de toets bij ons hebben voorbereid tijdens huiswerkbegeleiding.

Ouders geven AFTER’S COOL een algehele beoordeling van 8,3 en 97% van de ouders zegt dat het doel voor begeleiding, bijvoorbeeld hogere cijfers halen, bijna of helemaal gehaald is afgelopen schooljaar. We zijn blij met het feit dat 89% aangeeft tevreden te zijn met onze terugkoppeling over de voortgang van hun zoon of dochter.

We gaven dit schooljaar verschillende trainingen voor leerlingen op de basisschool, deze worden gewaardeerd met een 8,7 gemiddeld. Onze RT’ers kregen prachtige cijfers met maar liefst een 8,9 gemiddeld. Kortom, we zijn blij deze mooie berichten te kunnen delen en streven ernaar om alles dit jaar nog beter te doen!

VACATURES

ENTHOUSIASTE HUISWERKBEGELEIDERS 
(alfa, beta en gamma!) voor al onze vestigingen!

Je hebt werk dat er toe doet! Het mooie van werken bij AFTER’S COOL, als huiswerkbegeleider of bijlesstudent, is dat je al je kennis nuttig gebruikt. Het is afwisselend werk in een goed team. Wij hebben vestigingen in Wassenaar, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. AFTER’S COOL zoekt breed geïnteresseerde, positief ingestelde studenten en pas-afgestudeerden die het leuk vinden om met kinderen in de leeftijd van 12 – 17 jaar te werken. Om deze kinderen goed te kunnen helpen moet je gemotiveerd, motiverend, analytisch sterk en inlevend zijn. Ben je goed (hoger dan een 7 bij VWO-eindexamen) in talen, economie of de bèta-vakken en wil je graag leren hoe je je kennis het beste kunt overdragen op kinderen, solliciteer! Stuur je CV, cijferlijst en motivatie naar sollicitatie@afterscool.nl

Wij zijn lid van de LVSI, landelijke beroepsvereniging van studiebegeleiders.
De LVSI heeft kwaliteitscriteria en richtlijnen ontwikkeld voor huiswerkbegeleidingsinstituten. Deze criteria garanderen een constante kwaliteit en een zeer hoge graad van professionaliteit. Naast het bieden van een keurmerk is de LVSI gesprekspartner van de overheid. Tevens biedt de LVSI leden de mogelijkheid beroep te doen op een klachtencommissie. De klachtencommissie kan bemiddelen bij geschillen en geeft advies.
Social Enterprise NL
Sinds onze aansluiting bij Social Enterprise NL zijn wij nu ook officieel een ‘social enterprise’. Dit platform, opgericht door Willemijn Verloop (Warchild), heeft als doel sociale ondernemingen te vertegenwoordigen, verbinden en ondersteunen.

Sociale en maatschappelijke relevantie; impact first
Wij vinden het al sinds onze oprichting in 1999 belangrijk om een gezonde bedrijfsvoering te combineren met sociale en maatschappelijke relevantie, en we hopen dat dit platform ons helpt deze doelstelling naar een hoger plan te trekken. Social Enterprise NL vertegenwoordigt ondernemingen die de maatschappelijke missie van hun bedrijf voorop stellen. Geld verdienen is een middel en geen doel op zich.

Meer informatie kunt u vinden op social-enterprise.nl.

PARTNERS