Ons verhaal

AFTER’S COOL is een vertrouwenspersoon en coach in één, die scholieren van de basis- en middelbare school met plezier leert leren en vooruitkijken. Al sinds 1999.

Waar we voor staan? Wij geloven erin dat iedereen met zelfvertrouwen en een positieve mindset een verschil kan maken voor de wereld. Met een flinke dosis positiviteit en enthousiasme helpen we scholieren daarbij. Ieder kind verdient bij ons dezelfde kans. En altijd op een manier die bij hem of haar past. 

6700+

leerlingen

21

vestigingen

8,4

waarderingscijfer

97%

slagingspercentage

Leren met aandacht

Oprichter Thorwald worstelde zelf vroeger met huiswerk, waardoor hij als geen ander begrijpt hoe belangrijk écht goede begeleiding is. AFTER’S COOL werkt vanuit het positieve en dat merk je in alles. 

Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap.  

Hoe we dat doen?

Blije kinderen vol zelfvertrouwen

Leren leren vanuit positiviteit

Wat maakt de aanpak van AFTER'S COOL uniek? Daar is maar één antwoord op te geven; de mensen, allemaal echte AFTER'S COOLERS. Wij (coördinatoren, begeleiders, remedial teachers en iedereen op kantoor) werken allemaal vanuit positiviteit, met warmte en liefde voor de leerlingen en het vak en zetten veel stappen extra om leerlingen vooruit te helpen. Ook wij leren iedere dag, we kijken altijd wat beter kan.

En... niet te vergeten; de mobiel gaat opzij, zo houden we de aandacht erbij.

Serieus plezier animatie
Serieus plezier


Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching
Coaching die verbindt en motiveert


Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaar staat. En omdat wij elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat
Methode op maat


Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen, voor nu en later


Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.

Sinds 1999 een succes

Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, met resultaat. Dat willen wij iedereen laten ervaren! 

Thorwald Letzer begon in een souterrain in Scheveningen met één enkele scholier. Inmiddels is AFTER’S COOL één van de beste instituten voor onderwijsondersteuning in Nederland en sowieso het leukste! Je vindt ons op meer dan 21 locaties en online. Zowel bij scholen als op eigen locaties, door de Randstad verspreid. Van Rotterdam, Delft en Scheveningen tot Amsterdam-Oost.


Teamfoto 2022
1999

AFTER'S COOL wordt opgericht door Thorwald

2006

Eerste bijlessen worden gegeven

2008

'Leren doe je zo'-methode gelanceerd

2010

Start remedial teaching afdeling

2017

Opening 2 vestigingen in Amsterdam

2021

22 jaar AFTER'S COOL!

Team vrolijk en enthousiast
Dagelijkse leiding AFTER'S COOL
huiswerkbegeleider
het team is positief en betrokken

"AFTER’S COOL kenmerkt voor mij een plek waar ik met plezier naar toe ga om te werken. De warmte en waardering van collega’s en vooral ook eerlijkheid staan voorop. Je weet waar je aan toe bent en iedereen denkt graag met je mee."

Remedial teacher bij AFTER’S COOL

Ons team

Het hele AFTER’S COOL team werkt vanuit liefde voor de leerlingen, is ontzettend positief en is altijd bereid een stap extra te zetten voor leerlingen, ouders en de scholen waarmee we samenwerken.

Zie jij jezelf hier al tussen staan?

Wil jij ook kinderen helpen om alles uit zichzelf te halen en weet jij precies hoe je waarde toe kunt voegen aan onze organisatie? Dan leren wij jou graag kennen!