X
070 - 358 99 30 info@afterscool.nl
WASSENAAR

HUISWERKBEGELEIDING WASSENAAR

AFTER’S COOL Wassenaar is in 2002 opgericht. We zijn gevestigd naast de Dirk van den Broek in de oude RVS-fabriek. Industrieel van buiten, binnen een rustige en fijne werksfeer.

Bij AFTER’S COOL leren wij leerlingen hoe ze moeten leren, met veel aandacht helpen wij scholieren op een positieve manier op hun weg naar zelfstandigheid. Op onze vestiging werken wij met een vast team van begeleiders en werken de leerlingen in kleine groepjes van ongeveer 6 leerlingen. Wij helpen de leerlingen de voor hun meest geschikte leermethoden toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan, dit alles onder toezicht van getrainde begeleiders. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op positieve wijze. Wij leren het ze zelf te doen!

Op deze vestiging bieden wij al onze diensten aan. Dat betekent: huiswerkbegeleiding in Wassenaar, bijles, coaching, alle trainingen, remedial teaching en diagnostiek. Zo geven wij entreetoetstraining voor leerlingen uit groep 7, CITO-toetstraining voor leerlingen uit groep 8 en de brugklasvoorbereidingstraining voor een goede aansluiting van basisschool naar middelbare school.

extra informatie

Onze huiswerkbegeleiding vindt dagelijks plaats van 14.00 uur – 18.30 uur. Voor leerlingen van alle scholen en ieder niveau. Wij zijn ook op een aantal zondagen geopend. Tijdens de proefwerkweken en de SE-weken zijn wij altijd eerder geopend, zodat leerlingen zich goed kunnen voorbereiden op hun toetsen.

Bijlessen zijn altijd op korte termijn af te spreken op ieder gewenst tijdstip.

in de praktijk

Actief leren: wij stimuleren de leerlingen om actief met de leerstof aan de slag te gaan en overhoren leerlingen om hun kennis te toetsen en hun begrip te testen.
Planning en structuur: met behulp van ons leerlingvolgsysteem zetten wij samen met de leerling een vast huiswerkprogramma op waardoor kinderen leren gestructureerd te werken en vooruit te denken.
Motivatie: AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te leren. Wij zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Leerlingen komen met (relatief) plezier, zo blijkt ook uit onze enquêtes. Ook kunnen wij een motivatiescreening afnemen, om nog beter zaken die de motivatie belemmeren op te kunnen sporen en weer positief door te kunnen.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding in Wassenaar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Mai Janssen
Mai Janssen MSc
Vestigingscoördinator
Wassenaar

wassenaar@afterscool.nl

PRIJZENOVERZICHT 2018 - WASSENAAR

Huiswerkbegeleiding per maand:

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamen
5 dagen€ 539,-€ 605,-
4 dagen€ 465,-€ 505,-
3 dagen€ 376,-€ 404,-
2 dagen€ 281,-€ 303,-
1 dag€ 186,-€ 202,-
Diensten per uur:

Bijles individueel: € 40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding: € 30,- per uur
Bijles i.c.m. 5 dagen huiswerkbegeleiding: geen extra kosten
Bijles bij 2 of meer personen: € 27,50 per uur p.p.
Remedial Teaching: € 60,- per 50 min. (+ 10 min. voorbereiding)
Training & coaching individueel: € 60,- per uur
Training & coaching groep: op aanvraag
Onderzoek; intelligentie, dyslexie, dyscalculie etc.: op aanvraag

In de vakantie zijn wij altijd een aantal dagen geopend. De prijzen voor h zijn inclusief de dagen dat wij geopend zijn in de vakantie.

AFTER’S COOL
Wassenaar

Van Hallstraat 2
2241 KT Wassenaar
Mai Janssen MSc
T 070-5175552 of 06-24857354
E wassenaar@afterscool.nl