Menu

Met regelmaat en betrokkenheid zijn wij doelgericht aan het werk: uw kind wordt professioneel begeleid. We helpen de leerlingen de voor hen meest geschikte leermethoden toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan, dit alles onder toezicht van getrainde begeleiders. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op positieve wijze. Wij leren het ze zelf te doen. Ons doel is niet voor niks: ‘Ik zal slagen!’. AFTER’S COOL staat voor persoonlijke en professionele begeleiding. Al onze begeleiders worden intern opgeleid en wij zoeken voor ieder kind de beste oplossing. Wij bespreken graag op welke manier wij uw kind kunnen begeleiden

AFTER’S COOL op Sg Spieringshoek

Onze begeleiding op Sg Spieringshoek is speciaal voor leerlingen van deze school. Wij bieden van maandag tot en met vrijdag ‘s middags huiswerkbegeleiding aan, van 14.00 tot 18.00 uur. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vestigingen in Kralingen, waar leerlingen terecht kunnen in het weekend, tijdens vakanties of buiten de reguliere openingstijden. Ook is het mogelijk om vakspecifieke bijlessen te volgen, voor extra uitleg en verdieping. Aangezien wij volledig bekend zijn met de lesmethodes van Sg Spieringshoek, kunnen onze begeleiders makkelijk inspelen op eventuele problemen. Uiteraard kunnen leerlingen vanaf de brugklas tot in het examenjaar bij ons terecht voor begeleiding die past bij de specifieke uitdagingen van hun jaar.

 

Onze vestiging op Sg Spieringshoek is alleen voor scholieren van deze school, maar werkt nauw samen met onze eigen vestiging in Kralingen. Hier worden ook al onze diensten voor basisschoolleerlingen aangeboden: remedial teaching, trainingen, de huiswerkklas en diagnostiek.

Uw contactpersoon op deze vestiging

Angharad Noordegraaf MSc

Vestigingscoördinator Sg Spieringshoek Schiedam

06-38150024 spieringshoek@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 145,-€ 163,-
2 dagen€ 214,-€ 235,-
3 dagen€ 282,-€ 309,-
4 dagen€ 351,-€ 381,-
5 dagen€ 351,-€ 381,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€ 40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Sg Spieringshoek

Van der Brugghenlaan 2-6
3118 LA Schiedam

Direct contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.