Menu

De vestigingscoördinator en assistent coördinator zijn het vaste aanspreekpunt voor alle leerlingen, ouders en het vaste team met begeleiders. Wij kennen de scholen in Oegstgeest goed en zijn op de hoogte van het onderwijs op het Wellantcollege, het Teylingen college en het Rijnlands Lyceum. Op onze vestiging in Oegstgeest kunnen leerlingen van alle scholen en niveaus terecht voor persoonlijke begeleiding op professionele wijze.

AFTER’S COOL in Oegstgeest

AFTER’S COOL in Oegstgeest biedt een warme en gezellige plek voor leerlingen om meer grip te krijgen op hun schoolwerk en actief te werken aan hun zelfvertrouwen en motivatie. Wij helpen de leerlingen de voor hun meest geschikte leermethodes toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan. Alles onder begeleiding en toezicht van getrainde begeleiders. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op een positieve manier. Wij leren uw kind het zelf te doen!

 

Alle diensten voor de basis- en middelbare school

Op onze vestiging bieden wij al onze diensten aan. Dit betekent dat zowel leerlingen van de basisschool als leerlingen van de middelbare school bij ons terecht kunnen. Huiswerkbegeleiding, bijles, examenbegeleiding én brugklasbegeleiding is mogelijk voor middelbare scholieren. De leerlingen kunnen van maandag tot en met vrijdag, direct na hun laatste les, bij ons terecht voor de huiswerkbegeleiding. Voor de jongste middelbare scholieren bieden wij specifieke brugklasbegeleiding aan, voor een goede start op de middelbare school. Leerlingen die eindexamen doen, kunnen bij ons terecht voor examenbegeleiding gedurende het hele examenjaar.

 

Voor de basisschoolleerlingen bieden wij in Oegstgeest remedial teaching en diagnostisch onderzoek aan. Daarnaast worden ook al onze trainingen en de huiswerkklas gegeven aan leerlingen in groep 6,7 en 8. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactpersonen op de vestiging

Mai Janssen MSc

Vestigingscoördinator (interim)

06- 39072635 / 06-17711199 (Oegstgeest) mai@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
3€ 475,-€ 525,-
4 of 5€ 600,-€ 665,-

Diensten per uur

Bijles
€ 45,- per uur
Begeleiding basisschool
€ 55,- per 45 minuten
Cito training
€ 35,- per uur

Hier vindt u onze vestiging

Oegstgeest

Terweeweg 152
2341 CX Oegstgeest

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden voor Annuleer