Menu

Met veel structuur, regelmaat en betrokkenheid zijn wij doelgericht aan het werk. Het is voor ons belangrijk dat wij de leerlingen op het Erasmiaans Gymnasium leren zelfstandig te werken. Uw kind wordt professioneel begeleid. We helpen de leerlingen de voor hen meest geschikte leermethoden toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan, dit alles onder toezicht van getrainde begeleiders. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op positieve wijze. Wij leren het ze zelf te doen. Ons doel is niet voor niks: ‘Ik zal slagen!’. AFTER’S COOL staat voor persoonlijke en professionele begeleiding. Wij werken met getrainde begeleiders en zoeken voor ieder kind de beste oplossing.

AFTER’S COOL op het Erasmiaans Gymnasium

Op het Erasmiaans in Rotterdam bieden wij al onze diensten voor de middelbare school aan. Dit betekent dat leerlingen van school bij ons terecht kunnen voor huiswerkbegeleiding, bijlessen, brugklas- en examenbegeleiding. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Buiten deze openingstijden, op zondag en tijdens de vakanties kunnen leerlingen van het Erasmiaans terecht op één van onze eigen locaties in Rotterdam. Hoewel de vestiging op school alleen voor leerlingen van het Erasmiaans is, kunnen alle leerlingen van de school ook kiezen voor vaste begeleiding op een eigen vestiging van AFTER’S COOL.

 

De nauwe samenwerking met school betekent dat wij de docenten, vakinhoudelijke eisen en leermethodes goed kennen. Hierdoor bieden wij de beste begeleiding voor alle leerlingen van het Erasmiaans. Wij bieden voor ieder kind begeleiding op maat en ons doel is altijd dat de leerlingen het weer zelf kunnen doen.

 

In Rotterdam hebben wij naast onze vestiging op het Erasmiaans meerdere eigen vestigingen. Hier worden al onze diensten voor basisschoolleerlingen aangeboden.

Uw contactpersoon op de vestiging

Willemijn Stoker MSc

Vestigingscoördinator Erasmiaans Gymnasium Rotterdam

06-14155106 erasmiaans@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 145,-€ 163,-
2 dagen€ 214,-€ 235,-
3 dagen€ 282,-€ 309,-
4 dagen€ 351,-€ 381,-
5 dagen€ 422,-€ 443,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Erasmiaans Gymnasium Rotterdam

Wytemaweg 25
3015 CN Rotterdam

Direct contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.