Menu

Een bijles voor leerlingen uit Schiebroek betekent eigenlijk dat we de leerling weer ‘leren leren’. Het doel is om de leerling weer meer zelfvertrouwen te geven en betere cijfers te laten halen. Onze vestiging in Hillegersberg is goed te bereiken voor alle leerlingen uit Schiebroek, Molenlaankwartier, Hillegersberg en Bergschenhoek.

Een bijles in Schiebroek bij AFTER’S COOL

Een bijles bij AFTER’S COOL betekent één-op-één begeleiding waarbij de lesstof samen met de bijlesdocent gemaakt en geleerd wordt. Onze ervaren docenten zijn in staat om snel te zien waar de knelpunten zitten. We richten onze bijles helemaal in naar de specifieke behoeften van de leerling. Tijdens de bijles richten we ons op de te leren stof en werken we toe naar overhoringen en proefwerken. Zo kan de eventuele opgelopen achterstand snel en goed weggewerkt worden en krijgt de leerling extra uitleg over het vak. Wij volgen de resultaten en hebben regelmatig contact met de ouders over de voortgang.

Vind een locatie in de buurt

Waarom een bijles bij AFTER’S COOL?

  • Wij zetten alleen ervaren begeleiders in die vakkundig de meest specifieke hulp aan kunnen bieden.
  • Al onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een relevante opleiding, met minimaal een vwo diploma.
  • Bijlessen zijn flexibel in te plannen, vandaag bellen is morgen beginnen.
  • Wij hebben regelmatig terugkoppeling met de ouders over de voortgang. De voortgang wordt door ons nauwgezet in de gaten gehouden met behulp van ons leerlingenvolgsysteem.
  • Wij leren de leerlingen leren, op een gestructureerde en positieve manier.

De kosten van een bijles bij AFTER’S COOL

De kosten van een bijles bedragen €40 per uur. Wordt de bijles gecombineerd met huiswerkbegeleiding bij AFTER’S COOL, geldt een tarief van €30 per uur. De bijlessen worden maandelijks achteraf gefactureerd en zijn per keer opzegbaar.

Direct een bijles inplannen?