Menu

In onze bijles natuurkunde proberen we het abstracte concreter te maken met alledaagse voorbeelden. Zo krijgt de leerling een duidelijk beeld van de betekenis van een natuurkundige wet of formule. Elektriciteit, licht en geluid kunnen met behulp van onze bijlessen een stuk duidelijker worden. Maar ook voor hulp bij moeilijkere onderwerpen, zoals biofysica of de relativiteitstheorie zijn onze bijlessen nuttig.

Bijles natuurkunde bij AFTER’S COOL

Een bijles natuurkunde bij AFTER’S COOL betekent intensieve één-op-één begeleiding waarbij de leerling samen met de bijlesdocent werkt aan het onder de knie krijgen van natuurkunde. Onze bijlesdocenten, uitsluitend ervaren begeleiders, zijn in staat om snel te zien waar de knelpunten zitten en richten hun bijles daar volledig op in. Daarnaast helpt onze docent met het maken van een planning voor de komende toets, zodat de leerling daar optimaal op voorbereid is. Onze leerlingen verlaten de bijles met meer zelfvertrouwen en zijn in staat om zelfstandiger te werken. Wij volgen de resultaten op de voet en hebben regelmatig contact met de ouders over de voortgang.

Vind een locatie in de buurt

Waarom een bijles natuurkunde bij AFTER’S COOL?

  • Wij zetten alleen ervaren begeleiders in die vakkundig de meest specifieke inhoudelijke hulp bieden met vak natuurkunde. Onze bijlesdocenten zijn in staat om natuurkundige wetten of formules zo concreet mogelijk uit te leggen en hebben een achtergrond met natuurkunde.
  • Flexibiliteit, vandaag bellen is morgen beginnen.
  • Voortgangscontrole, met behulp van ons leerlingenvolgsysteem.
  • Regelmatige terugkoppeling met de ouders over de voortgang.
  • ‘Leren leren’ op een gestructureerde en positieve manier.

Kosten bijles bij AFTER’S COOL

De kosten van een bijles bedragen €40 per uur. Als de bijles gecombineerd wordt met huiswerkbegeleiding, geldt een tarief van €30 per uur. De bijlessen worden maandelijks achteraf gefactureerd en zijn per keer opzegbaar.

Direct een bijles natuurkunde inplannen?