Menu

Een bijles wiskunde kan dan vaak uitkomst bieden. Maar ook voor wat meer complexere onderwerpen zoals goniometrie of kansberekening is een bijles wiskunde nuttig. Tijdens de bijles richten we ons op de te leren stof en werken we samen met de leerling toe naar overhoringen en proefwerken. Wij bieden dagelijks bijlessen in wiskunde aan voor alle niveau’s, van het vmbo tot en met het vwo, op een van onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Schiedam en Wassenaar.

Bijles bij AFTER’S COOL

Een bijles wiskunde bij AFTER’S COOL betekent één-op-één begeleiding waarbij de lesstof samen met de bijlesdocent gemaakt en geleerd wordt. Onze ervaren begeleiders zijn in staat om snel te zien waar de knelpunten zitten en richten de bijles in naar de behoeften van de leerling. Zo kan de eventuele opgelopen achterstand eenvoudig weggewerkt worden en wordt er extra uitleg gegeven over het vak. Onze leerlingen verlaten de bijles met zelfstandigheid en meer zelfvertrouwen. Wij volgen de resultaten en hebben regelmatig contact met de ouders over de voortgang.

Vind een wiskunde bijles in de buurt

Waarom een bijles Wiskunde bij AFTER’S COOL?

  • Wij zetten alleen ervaren begeleiders in die vakkundig de meest specifieke inhoudelijke hulp bieden met wiskunde. Onze bijlesdocenten zijn in staat om kwadratische formules en goniometrie goed en duidelijk uit te leggen. Al onze docenten voor de bijles wiskunde hebben een achtergrond met wiskunde.
  • Flexibiliteit, vandaag bellen is morgen beginnen.
  • Voortgangscontrole, met behulp van ons leerlingenvolgsysteem.
  • Regelmatige terugkoppeling met de ouders over de voortgang.
  • ‘Leren leren’ op een gestructureerde en positieve manier.

Kosten van een bijles

De kosten van een bijles bedragen €40 per uur. Als de bijles gecombineerd wordt met huiswerkbegeleiding, geldt een tarief van €30 per uur. De bijlessen worden maandelijks achteraf gefactureerd en zijn per keer opzegbaar.

Direct een bijles Wiskunde afspreken?