Menu

Ben je op zoek naar een bijles in Den Haag? AFTER’S COOL biedt dagelijks bijles in Den Haag aan in alle vakken en voor elk niveau op een van onze vestigingen. Van de citotoets op de basisschool tot Economie op het VWO. Een bijles in Den Haag betekent eigenlijk dat we de leerling weer ‘leren leren’. Het doel is om de leerling weer meer zelfvertrouwen te geven en betere cijfers te laten halen.

Bijles in Den Haag bij AFTER’S COOL

Een bijles in Den Haag bij AFTER’S COOL betekent één-op-één begeleiding waarbij de lesstof samen met de bijlesdocent gemaakt en geleerd wordt. Onze ervaren docenten zijn in staat om snel te zien waar de knelpunten zitten. We richten onze bijles helemaal in naar de specifieke behoeften van de leerling. Tijdens de bijles richten we ons op de te leren stof en werken we toe naar overhoringen en proefwerken. Zo kan de eventuele opgelopen achterstand snel en goed weggewerkt worden en krijgt de leerling extra uitleg over het vak. Wij volgen de resultaten en hebben regelmatig contact met de ouders over de voortgang.

Vind een locatie bij u in de buurt

Waarom een bijles in Den Haag bij AFTER’S COOL?

  • Wij zetten alleen ervaren begeleiders in die vakkundig de meest specifieke hulp aan kunnen bieden.
  • Al onze bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders hebben een relevante opleiding, met minimaal een vwo diploma.
  • Bijlessen zijn flexibel in te plannen, vandaag bellen is morgen beginnen.
  • Wij hebben regelmatig terugkoppeling met de ouders over de voortgang. De voortgang wordt door ons nauwgezet in de gaten gehouden met behulp van ons leerlingenvolgsysteem.
  • Wij leren de leerlingen leren, op een gestructureerde en positieve manier.

Je kan altijd alles vragen, dat vind ik echt heel fijn!

Jasmine (15 jaar)

De kosten van een bijles

De kosten van de individuele bijlessen bedragen € 40,- per uur. Indien bijles gecombineerd wordt met huiswerkbegeleiding van AFTER’S COOL geldt een tarief van € 30,- per uur. De bijlessen worden maandelijks achteraf gefactureerd en zijn per keer opzegbaar.

Direct een bijles inplannen of meer informatie?