Menu

Op onze vestiging in Benoordenhout kunnen leerlingen van alle scholen en alle niveaus terecht, voor professionele en positieve begeleiding op een manier die bij hen past. Wij bieden in Benoordenhout al onze diensten aan: van huiswerkbegeleiding tot vakinhoudelijke bijles, van examenbegeleiding tot brugklasworkshops en remedial teaching, de huiswerkklas, trainingen en diagnostiek voor kinderen op de basisschool. AFTER’S COOL Benoordenhout biedt een warme en gezellige plek voor leerlingen om meer grip te krijgen op hun schoolwerk en te werken aan hun motivatie en zelfvertrouwen.

Begeleiding voor de middelbare school

Voor middelbare scholieren biedt AFTER’S COOL Benoordenhout begeleiding van de brugklas tot in het examenjaar. Tijdens de huiswerkbegeleiding kunnen leerlingen van alle niveaus en scholen terecht voor hulp bij hun schoolwerk, plannen en leren leren. De eindexamenleerlingen helpen wij bij de voorbereidingen op hun schoolexamens en het centraal eindexamen in mei. Voor de nieuwste middelbare scholieren zijn er brugklasworkshops, voor een vliegende start op de middelbare school. Daarnaast bieden wij in alle vakken één-op-één bijlessen aan, voor extra verdieping en uitleg. Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal: wij zoeken voor iedere leerling een oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en beste begeleiding voor uw kind te bespreken.

 

Basisschoolbegeleiding in Benoordenhout

Onze vestiging aan de Weissenbruchstraat ligt op een steenworp afstand van de Koninginnegracht, waar wij alle diensten voor basisschoolleerlingen aanbieden. Om kinderen een steuntje in de rug te bieden bij deze extra taken, is het mogelijk voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 om hun huiswerk te maken in de huiswerkklas. Daarnaast bieden wij diverse trainingen aan, van middentoetstrainingen tot faalangsttrainingen. Onze remedial teachers staan klaar om uw kind te helpen bij leerproblemen of onderzoek uit te voeren bij een vermoeden hiervan.

Uw contactpersoon op onze vestiging

Remco de Ruyter LLB

Vestigingscoördinator Benoordenhout (interim)

06-20340451 benoordenhout@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
5 dagen€ 505,-€ 567,-
4 dagen€ 448,-€ 501,-
3 dagen€ 392,-€ 435,-
2 dagen€ 336,-€ 376,-€ 150,-
1 dag€ 224,-€ 251,-€ 120,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€ 40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Benoordenhout

Weissenbruchstraat 3
2596 GA Den Haag

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.