Huiswerkbegeleiding, bijles en examenbegeleiding op school

AFTER’S COOL helpt en ontzorgt docenten en de schoolleiding, is flexibel en professioneel en biedt maatwerk. Van subsidieaanvraag tot uitvoer en evaluatie. Een beetje onbescheiden durven we te zeggen dat we inmiddels een expert zijn in het organiseren van inhoudelijk sterke projecten op scholen. Deze leiden in bijna alle gevallen tot langdurige samenwerkingen. Als AFTER’S COOL hebben we geen ego, onze diensten zijn altijd aanvullend aan, en passend bij school.

Wij werken sinds 2008 succesvol samen met veel scholen in het VO en PO. Dit varieert van het aanbieden van projecten op maat zoals ondersteuningsprogramma’s en lentescholen of het organiseren van huiswerkbegeleiding op middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. Met bewezen effect.

Wij richten ons primair op het aanleren van studievaardigheden bij leerlingen

Huiswerkbegeleiding op school geeft leerlingen de kans om in een bekende en vertrouwde omgeving te werken aan hun huiswerk, aan hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Wij richten ons primair op het aanleren van studievaardigheden bij leerlingen. Daarbij onderhouden we nauw contact met de schoolleiding en docenten, zodat we snel kunnen schakelen en doelgericht kunnen werken aan betere resultaten. Dit betekent vaak al snel betere cijfers. Omdat de docenten nooit ver weg zijn, kunnen we hen makkelijk op de hoogte houden van de voortgang en horen we graag wat zij hiervan merken in de les.

Huiswerkbegeleiding, bijles en examenbegeleiding op school

Wilt u meer weten over huiswerkbegeleiding, bijles en examenbegeleiding op school?

Dan kunt u contact opnemen met:

Laura Bruins
Laura Bruins MA/MSc

Coördinator scholenprojecten VO regio Amsterdam/Den Haag

06-18835580 laura@afterscool.nl Direct appen