Menu

Onze huiswerkbegeleiding vlakbij Bergschenhoek is tevens goed te bereiken voor alle leerlingen uit Schiebroek, Molenlaankwartier en Hillegersberg. Alle leerlingen zijn welkom! AFTER ‘S COOL maakt gebruik van de voorzieningen van HC Rotterdam en met dezelfde werkwijze als op de andere vestigingen, helpen wij zowel leden als niet-leden met hun huiswerk. Met veel structuur, regelmaat en betrokkenheid zijn wij doelgericht aan het werk. Het is voor ons belangrijk dat wij ook hier kinderen leren zelfstandig te leren.   Huiswerkbegeleiding in Bergschenhoek vindt dagelijks plaats vanaf 14 uur in de vergaderzaal links naast de ingang van het clubhuis. AFTER’S COOL stemt de begeleidingsdagen af op zowel de school- als trainingstijden, zodat het sporten goed te combineren blijft met het schoolwerk.

Huiswerkbegeleiding in Bergschenhoek: leren ‘leren’!

Onze specialisten op het gebied van huiswerkbegeleiding zijn zeer goed in staat om uw kind zoveel mogelijk op maat te begeleiden bij het maken en leren van het huiswerk. Ons doel is de leerlingen aan te leren hoe zij het beste effectief kunnen leren. Hierbij besteden we vooral ook veel aandacht aan het plannen van het huiswerk. Daarnaast wordt aandacht besteed aan motivatie en concentratie. Bij huiswerkbegeleiding in Bergschenhoek gebruiken wij onze ‘Leren doe je zo!’ methode hiervoor. Jong geleerd, oud gedaan!

Huiswerkbegeleiding in Bergschenhoek in de praktijk

  • Actief leren: Wij stimuleren de leerlingen om actief met de leerstof aan de slag te gaan en overhoren leerlingen. Zo toetsen wij hun kennis en testen we hun begrip.
  • Planning en structuur: Met ons leerlingvolgsysteem zetten wij met de leerling een vast huiswerkprogramma op waardoor kinderen leren gestructureerd te werken en vooruit te denken.
  • Goede inhoudelijke hulp bij alle vakken: Iedere dag hebben we een vast team met begeleiders die kunnen helpen met alle vakken. Deze begeleiders hebben naast hun vakinhoudelijke kennis een training bij ons gevolgd die gericht is op onze werkmethodes en oplossingsgericht werken.
  • Motivatie: AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te leren. Wij zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Leerlingen komen met (relatief) plezier zo blijkt ook uit onze enquêtes. Ook kunnen wij een motivatiescreening afnemen. Daarmee kunnen we nog beter zaken die de motivatie belemmeren opsporen, zodat we weer positief door kunnen.

Vind een locatie in de buurt

Meer informatie over onze huiswerkbegeleiding