Menu

Een bijles Frans bij AFTER’S COOL betekent intensieve één-op-één begeleiding waarbij de leerling samen met de bijlesdocent werkt aan het onder de knie krijgen van Frans. Onze bijlesdocenten, uitsluitend ervaren begeleiders, zijn in staat om snel te zien waar de knelpunten zitten en richten hun bijles daar volledig op in. Daarnaast helpt onze docent met het maken van een planning voor de komende toets, zodat de leerling daar optimaal op voorbereid is. Onze leerlingen verlaten de bijles met meer zelfvertrouwen en zijn in staat om zelfstandiger te werken. Wij volgen de resultaten op de voet en hebben regelmatig contact met de ouders over de voortgang.

Wij bieden dagelijks bijles Frans aan voor alle niveau’s, variërend van vmbo tot en met vwo, op een van de vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Wassenaar, Rotterdam en Schiedam. Wij hebben veel ervaring met het geven van bijlessen aan leerlingen met dyslexie.

Waarom een bijles Frans bij AFTER’S COOL?

  • Wij zetten alleen ervaren begeleiders in die vakkundig de meest specifieke inhoudelijke hulp bieden met vak Frans, tijdens een bijles Frans. Zo zijn ze in staat om werkwoordstijlen goed uit te leggen en kunnen helpen met voorbereiden op een mondelinge overhoring.
  • Flexibiliteit, vandaag bellen is morgen beginnen.
  • Voortgangscontrole, met behulp van ons leerlingenvolgsysteem.
  • Regelmatige terugkoppeling met de ouders over de voortgang.
  • ‘Leren leren’ op een gestructureerde en positieve manier.

Vind een bijles Frans in de buurt

De kosten van een bijles bedragen €40 per uur. Als de bijles gecombineerd wordt met huiswerkbegeleiding, geldt een tarief van €30 per uur. De bijlessen worden maandelijks achteraf gefactureerd en zijn per keer opzegbaar.

Direct een bijles Frans afspreken?