Menu

AFTER’S COOL leert kinderen zelfstandig te leren op een gestructureerde en positieve manier. Weten wat je waard bent en durven vertrouwen op jezelf is een voorwaarde om te kunnen leren. Ons motto is dan ook: ‘Ik zal slagen!’. AFTER’S COOL is een positief ingesteld instituut in Den Haag, Rotterdam, Schiedam, Wassenaar en Amsterdam. Naast dagelijkse huiswerkbegeleiding geven wij met veel enthousiasme trainingen, bijlessen en remedial teaching. Ook voor onderzoek naar leerproblemen kunt u terecht bij ons.

AFTER’S COOL is in 1999 opgericht door Thorwald Letzer. Samen met Emmy van Rooyen en Judith Blaauw is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Onze orthopedagogen zijn lid van NVO, psychologen lid van NIP, remedial teachers van LBRT, tevens zijn wij lid van de LVSI.
AGB-code: 17-082180

 

Resultaten eindexamenleerlingen 2017-2018: 96% geslaagd!

Wij zijn heel trots op onze 141 eindexamenleerlingen, van wie maar liefst 96% slaagde. Op 9 vestigingen, waaronder onze examenvestiging Oostzeedijk-Beneden, hadden wij zelfs een slagingspercentage van 100%. Het was een prachtig examenjaar!

Ons motto is niet voor niks, ‘Ik zal slagen’!

Onze directie

Drs. Emmy van Rooyen

Directeur

070-3589930 emmy@afterscool.nl

Thorwald Letzer

Directeur

070-3589930 thorwald@afterscool.nl

Judith Blaauw MA

Algemeen directeur

070-3589930 judith@afterscool.nl

Wij zijn een social enterprise

Social Enterprise NL
Sinds onze aansluiting bij Social Enterprise NL zijn wij nu ook officieel een ‘social enterprise’. Dit platform, opgericht door Willemijn Verloop (Warchild), heeft als doel sociale ondernemingen te vertegenwoordigen, verbinden en ondersteunen.

Sociale en maatschappelijke relevantie; impact first
Wij vinden het al sinds onze oprichting in 1999 belangrijk om een gezonde bedrijfsvoering te combineren met sociale en maatschappelijke relevantie en we hopen dat dit platform ons helpt deze doelstelling naar een hoger plan te trekken. Social Enterprise NL vertegenwoordigt ondernemingen die de maatschappelijke missie van hun bedrijf voorop stellen. Geld verdienen is een middel en geen doel op zich.

Meer informatie kunt u vinden op social-enterprise.nl.