Menu

Ons motto is ‘Ik zal slagen’ en dit nemen wij erg serieus. Een goede voorbereiding op de eindexamens begint wat ons betreft al voor de start van het eindexamenjaar maar intensiveert wel vanaf dat moment. Als het vanuit school gewenst is dat leerlingen in een vroeger stadium serieus en gemotiveerd aan de slag gaan met hun eindexamens, dan kan AFTER’S COOL hiervoor een programma opzetten. Eindexamenbegeleiding op school kan op verschillende manieren worden ingevuld. We begeleiden leerlingen niet alleen bij de voorbereiding van hun schoolonderzoeken maar geven ook examentrainingen (in samenwerking met Erasmus Education) door het gehele jaar, zowel binnen als buiten de schoolvakanties. Op deze manier zijn de leerlingen optimaal voorbereid als die spannende maand mei daadwerkelijk aanbreekt. Uiteraard zijn wij er ook met de bekende examentrainingen (in samenwerking met Erasmus Education) voor de start van de centrale examens voor de puntjes op de i.

Samenwerking met de leerling, ouders en school

AFTER’S COOL werkt niet alleen samen met school bij het vormgeven van de eindexamenbegeleiding op school, wij verhogen ook de ouderbetrokkenheid aangezien wij, aanvullend aan school, regelmatig contact hebben met ouders over de leerlingen. In dit belangrijke jaar streven wij ernaar alle neuzen dezelfde kant op te hebben, zowel bij ons en school als bij de examenkandidaten en hun ouders. Met deze sterke samenwerking verwachten wij de beste resultaten. De afgelopen jaren hebben wij op positieve wijze samengewerkt met onder andere het Maerlant-Lyceum in Den Haag, het Rudolf Steiner College en Erasmiaans Gymnasium in Rotterdam en Sg. Spieringshoek in Schiedam, voor diverse vormen van eindexamenbegeleiding op school.

Slagingspercentage

In examenjaar 2018-2019 begeleidden we ruim 160 eindexamenleerlingen, zowel met huiswerkbegeleiding als met bijlessen. We zijn heel trots op hen, want maar liefst 98% behaalde hun diploma! Onze bijlesleerlingen slaagden zelfs allemaal. Op 6 vestigingen hadden we ook een slagingspercentage van 100%. Ons motto is niet voor niks: Ik zal slagen!

Contact over eindexamenbegeleiding op school