Menu

Wij bieden ondersteuning op maat in 4 mavo aan leerlingen die het schooljaar daarvoor examen op het vmbo hebben gedaan. Deze begeleiding richt zich op studievaardigheden, plannen & organiseren, motivatie, het versterken van executieve functies en inhoudelijke hulp. Onze begeleiding kan individueel zijn of in groepjes, waar we ouders en mentor altijd actief in betrekken. Wij starten dit traject met een intakegesprek en bespreken regelmatig de voortgang van de leerling.

Organisatie van het doorstroomprogramma

AFTER’S COOL kan de gehele organisatie en begeleiding vormgeven en opzetten, van begin tot eind, of een onderdeel ervan in samenwerking met school. Heeft u interesse in een samenwerking met AFTER’S COOL voor het vormgeven van het doorstroomprogramma op uw school? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om zowel subsidie aan te vragen voor de groep leerlingen die willen doorstromen naar het mbo, als de groep die willen doorstromen naar de havo. Voor extra informatie over de subsidie of het aanvragen ervan help ik graag. https://www.dus-i.nl/subsidies/doorstroom-vmbo-mbo-havo

Wij hebben ondertussen ervaring met het organiseren van verschillende vormen van het doorstroomprogramma. Mochten jullie hier interesse in hebben gaan wij graag met jullie in gesprek om de verschillende mogelijkheden en jullie voorkeuren te bespreken.

Contact over het doorstroomprogramma