Menu

Wij werken sinds 2008 succesvol samen met diverse scholen, AFTER'S COOL @school. Dit varieert van het aanbieden van huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentrainingen in huis bij middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. Ook organiseert AFTER’S COOL in samenwerking met school de lenteschool en zomerschool en de organisatie van het doorstroomprogramma, op de school zelf of op één van onze eigen locaties. Onze werkwijze is altijd complementair aan het onderwijs.

Huiswerkbegeleiding @school

Huiswerkbegeleiding op school geeft leerlingen de kans om in een bekende en vertrouwde omgeving te werken aan hun huiswerk, aan hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Wij richten ons primair op het aanleren van studievaardigheden bij leerlingen. Daarbij onderhouden we nauw contact met de schoolleiding, mentoren en docenten, zodat we snel kunnen schakelen en doelgericht kunnen werken aan betere resultaten.

Meer over onze huiswerkbegeleiding op scholen

Door de korte lijnen weet AFTER’S COOL precies wat er speelt op school en met de leerlingen die begeleid worden.

Remco Vogel, Rector Maerlant-Lyceum Den Haag

Bijlessen op school: extra verdieping

Bijlessen worden bij ons gegeven door onze ervaren begeleiders die volledig thuis zijn in het vak dat ze geven. Bijlessen zijn een waardevolle aanvulling op de les, zowel op korte als op de lange termijn. AFTER’S COOL staat voor inhoudelijk sterke bijlessen en flexibiliteit om deze snel en voor elke leerling te realiseren.

Meer over onze bijlessen

Eindexamenbegeleiding op school

Naast huiswerkbegeleiding en bijles op school, verzorgen wij ook op maat eindexamenbegeleiding op school. Dit kan variëren van examentrainingen en begeleiding bij de voorbereiding op de schoolonderzoeken gedurende het schooljaar, tot de bekende examentrainingen voor de start van de centrale examens.

Meer over onze eindexamenbegeleiding op school

Lenteschool

In samenwerking met school organiseert AFTER’S COOL rond de meivakantie de lenteschool. De lenteschool is bedoeld voor leerlingen die net buiten de boot dreigen te vallen en een extra impuls nodig hebben om toch over te gaan. Voor schooljaar 2017-2018 laat het zich aanzien dat de subsidieregeling voor de lenteschool wordt gecontinueerd.

Meer informatie over de lenteschool

Zomerschool

Tijdens de zomervakantie staat AFTER’S COOL klaar voor de leerlingen die nét niet voldaan hebben aan de overgangseisen van school maar wel de potentie hebben om dit alsnog te behalen. Samen met school stelt AFTER’S COOL een programma op voor de zomerschool dat aansluit op de voorwaarden om deze leerlingen te laten doorstromen naar het volgende leerjaar.

Meer over de zomerschool

Heeft u interesse in AFTER’S COOL bij u op school?

Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch met Emmy van Rooyen via 070-3589930. Wij gaan graag de samenwerking aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.