Menu

In ons ruime pand aan de Pansierstraat in Scheveningen zijn leerlingen van alle scholen en niveaus welkom. Wij bieden hier al onze diensten aan, aan zowel leerlingen van de basisschool als van de middelbare school: van huiswerkbegeleiding en examenbegeleiding tot bijlessen, remedial teaching en trainingen. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen door warme, positieve en professionele ondersteuning. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen. Ons gehele pakket aan diensten is beschikbaar in Scheveningen.

Begeleiding voor de middelbare school

Middelbare scholieren kunnen vanaf het eerste jaar bij ons terecht. Speciaal voor de nieuwste middelbare scholieren bieden wij brugklasworkshops en brugklasbegeleiding aan. De workshops zijn erop gericht een vliegende start te maken op de middelbare school, met extra verdieping op het gebied van leermethodes en plannen & organiseren. Daarnaast krijgen de brugklassers binnen onze huiswerkbegeleiding extra begeleiding bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Gedurende de gehele middelbare school kunnen scholieren huiswerkbegeleiding en vakspecifieke bijlessen volgen, tot zij klaar zijn voor de examenbegeleiding in hun laatste jaar. Dit jaar staat in het teken van de voorbereiding op de schoolexamens, begeleiding bij het navigeren van het PTA en intensieve begeleiding tijdens de meivakantie voor de start van de centraal examens. Kortom: van begin tot eind biedt AFTER’S COOL in Scheveningen op maat begeleiding voor elke leerling!

 

Basisschoolbegeleiding bij AFTER’S COOL

In het ruime pand aan de Pansierstraat werken onze remedial teachers op de eerste verdieping. Basisschoolleerlingen kunnen hier terecht voor begeleiding bij leerproblematiek. Daarnaast is onze afdeling diagnostiek ingericht met diverse toetsen om eventuele problemen vast te stellen. Ter voorbereiding op de Cito toetsen (of andere afsluitende toetsen in groep 8), of bij faalangst, voor leren leren en vliegende start in de brugklas, bieden wij in Scheveningen onze trainingen aan. Tot slot is er in Scheveningen ook de huiswerkklas voor kinderen in groep 6, 7 of 8.

 

Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal: wij zoeken voor iedere leerling een oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en beste begeleiding voor uw kind te bespreken.

Uw contactpersonen op onze vestiging

Floris Dierick

Vestigingscoördinator Scheveningen & ADO Den Haag

06-28307490 scheveningen@afterscool.nl

Suzanne van der Lee

Coördinator Trainingen

06-28430379 trainingen@afterscool.nl

Naomi Brant MSc

Remedial teacher

06-28557372 naomi@afterscool.nl

Leonie Matena MSc

Remedial teaching en diagnostiek

06-38077802 onderzoek@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 186,-€ 202,-€ 120,-
2 dagen€ 281,-€ 303,-€ 150,-
3 dagen€ 376,-€ 404,-
4 dagen€ 465,-€ 505,-
5 dagen€ 539,-€ 605,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€ 40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.
Remedial Teaching
€ 60,- per 50 min (+ 10 min voorbereiden)
Training & coaching individueel
€ 60,- per uur
Training & coaching groep
op aanvraag
Onderzoek; intelligentie, dyslexie, dyscalculie etc
op aanvraag

Hier vindt u onze vestiging

Scheveningen

Pansierstraat 17
2584 EG Den Haag

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.