Menu

Tijdens het schooljaar 2011/2012 is AFTER’S COOL begonnen met het aanbieden van al onze diensten voor de middelbare school op het Rudolf Steiner College. Professionele begeleiding op een positieve manier past goed bij het onderwijs van het Rudolf Steiner. Wij werken met veel structuur, regelmaat en betrokkenheid, waardoor wij iedere leerling goed kunnen helpen. Niet alleen met huiswerkbegeleiding en vakspecifieke bijlessen, maar ook met specifieke brugklas- en examenbegeleiding voor de jongste en de oudste leerlingen van de school.

AFTER’S COOL op het Rudolf Steiner College

Bij onze vestiging in het gebouw van het Rudolf Steiner College kunnen alle leerlingen van de school terecht: wij helpen leerlingen van alle klassen of niveaus. Alleen leerlingen van het Rudolf Steiner kunnen gebruik maken van onze diensten op school. De leerlingen zijn echter ook welkom op één van onze eigen vestigingen in Kralingen. Onze vestigingscoördinator staat voor u klaar om samen te bepalen welke begeleiding het beste bij uw kind past.

 

Wij zijn dagelijks geopend voor huiswerkbegeleiding en bijlessen van 14.00 tot 18.00 uur. Leerlingen kunnen dus vlak na hun laatste lesuur bij ons terecht. Onze brugklasbegeleiding richt zich extra op het aanleren van studievaardigheden en het maken van planningen. De examenbegeleiding is bedoeld voor het laatste schooljaar, wanneer wij ons focussen op het voorbereiden van de schoolexamens en het centrale eindexamen in mei.

 

Onze vestiging op het Rudolf Steiner College is alleen voor scholieren van deze school, maar werkt nauw samen met onze eigen vestiging in Kralingen. Hier worden ook al onze diensten voor basisschoolleerlingen aangeboden.

Uw contactpersoon op onze vestiging

Tessa Spiering MSc

Vestigingscoördinator Rudolf Steiner College Rotterdam

06-48203443 rudolfsteiner@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 145.-€ 163,-
2 dagen€ 214,-€ 235,-
3 dagen€ 282,-€ 309,-
4 dagen€ 351,-€ 381,-
5 dagen€ 422,-€ 433,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€ 40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Rudolf Steiner College

Tamboerstraat 9
3034 PT Rotterdam

DIrect contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.