Menu

Met veel structuur, regelmaat en betrokkenheid zijn wij doelgericht aan het werk. Het is voor ons belangrijk dat wij de leerlingen op het Thorbecke Voortgezet Onderwijs leren zelfstandig te werken. AFTER’S COOL staat voor persoonlijke en professionele begeleiding. Wij werken met getrainde begeleiders en zoeken voor ieder kind de beste oplossing. Uw kind wordt professioneel begeleid. We helpen de leerlingen de voor hen meest geschikte leermethoden toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op positieve wijze. Wij leren het ze zelf te doen. Ons doel is niet voor niks: ‘Ik zal slagen!’.

AFTER’S COOL op het Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Op het Thorbecke in Nieuwerkerk bieden wij al onze diensten voor de middelbare school aan. Dit betekent dat leerlingen van school bij ons terecht kunnen voor huiswerkbegeleiding, bijlessen, brugklas- en examenbegeleiding. Hoewel de vestiging op school alleen voor leerlingen van het Thorbecke is, kunnen alle leerlingen van de school ook kiezen voor vaste begeleiding op een eigen vestiging van AFTER’S COOL.

 

De nauwe samenwerking met school betekent dat wij de docenten, vakinhoudelijke eisen en leermethodes goed kennen. Hierdoor bieden wij de beste begeleiding voor alle leerlingen van het Thorbecke. Wij bieden voor ieder kind begeleiding op maat en ons doel is altijd dat de leerlingen het weer zelf kunnen doen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en beste begeleiding voor uw kind te bespreken of een afspraak te maken voor een gratis proefmiddag.

Uw contactpersoon op onze vestiging

Indra Bout MSc

Vestigingscoördinator Thorbecke Prinsenlaan en Nieuwerkerk

06-39000842 thorbecke@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
3 dagen€ 241,- (3=2 actie)€ 264,- (3=2 actie)
2 dagen€ 241,-€ 264,-
1 dag€ 163,-€ 183,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€ 42,- per uur
5% - 25% korting i.c.m. huiswerkbegeleiding
Bijles bij 2 of meer personen
€ 29,- per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Thorbecke Nieuwerkerk

Kamerlingh Onnesstraat 4
2912 BE Nieuwerkerk

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden voor Annuleer