Menu

Onze begeleiding op het RML is alleen toegankelijk voor de leerlingen van de school. Omdat wij dicht op de docenten en schoolleiding zitten, kennen wij het onderwijssysteem en de lesmethodes van binnen en van buiten. Hierdoor bieden wij de optimale begeleiding voor alle leerlingen van het RML. Naast onze mogelijkheden op school voor huiswerkbegeleiding, bijlessen, brugklasbegeleiding en examenbegeleiding, kunnen alle leerlingen van het RML ook terecht op onze eigen vestigingen in Kralingen en Hillegersberg. Hier bieden wij ook al onze diensten voor de basisschool aan.

AFTER’S COOL op het Montessori Lyceum Rotterdam

AFTER’S COOL is op het RML van maandag tot en met vrijdag geopend van 14.30 tot 18.00 uur, voor huiswerkbegeleiding en bijlessen. De leerlingen kunnen dus vlak na hun laatste lessen bij ons starten. De vestigingscoördinator heeft een eigen kantoor in de school, waar de leerlingen terecht kunnen. Wij werken met ons eigen leerlingvolgsysteem, waardoor wij het schoolwerk en de voortgang van de leerlingen goed kunnen monitoren. Al onze begeleiders zijn hoogopgeleid en worden intern getraind. Op deze manier zijn zij niet alleen bekwaam in hun vakkenpakket, maar ook in het aanleren van studievaardigheden en het maken van planningen met de leerlingen.

 

Wij werken nauw samen met onze eigen vestigingen in Kralingen en Hillegersberg, waar de leerlingen die begeleid worden op het RML terecht kunnen buiten de reguliere openingstijden. Op sommige zondagen en in de vakanties gaat de begeleiding hier gewoon door. Uiteraard kunnen leerlingen vanaf de brugklas tot in het examenjaar bij ons terecht voor begeleiding die past bij de specifieke uitdagingen van hun jaar.

Uw contactpersoon op onze vestiging

Robin Geerts MSc

Vestigingscoördinator RML

06-24866752 rml@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 145,-€ 163,-
2 dagen€ 214,-€ 235,-
3 dagen€ 282,-€ 309,-
4 dagen€ 351,-€ 381,-
5 dagen€ 422,-€ 443,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€ 40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Montessori Lyceum Rotterdam RML

Schimmelpenninckstraat 17
3039 KS Rotterdam

Direct contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.