Menu

Regelmaat en betrokkenheid zijn onze speerpunten in de begeleiding van alle leerlingen. Het is voor ons belangrijk dat wij de leerlingen op het Maerlant-Lyceum leren zelfstandig te werken. Uw kind wordt professioneel begeleid. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op positieve wijze. Wij leren het ze zelf te doen. Ons doel is niet voor niks: ‘Ik zal slagen!’. AFTER’S COOL staat voor persoonlijke en professionele begeleiding. Wij werken met getrainde begeleiders en zoeken voor ieder kind de beste oplossing. Wij bespreken graag op welke manier wij uw kind kunnen begeleiden.

AFTER’S COOL op het Maerlant-Lyceum

Onze begeleiding op het Maerlant-Lyceum is speciaal voor leerlingen van deze school. Wij bieden van maandag tot en met vrijdag ‘s middags huiswerkbegeleiding aan, van 14.00 tot 18.00 uur. Daarnaast werken wij nauw samen met onze vestiging aan de Weissenbruchstraat, waar leerlingen terecht kunnen in het weekend, tijdens vakanties of buiten de reguliere openingstijden. Ook is het mogelijk om vakspecifieke bijlessen te volgen, voor extra uitleg en verdieping. Aangezien wij volledig bekend zijn met de lesmethodes van het Maerlant-Lyceum, kunnen onze begeleiders makkelijk inspelen op eventuele problemen. Uiteraard kunnen leerlingen vanaf de brugklas tot in het examenjaar bij ons terecht voor begeleiding die past bij de specifieke uitdagingen van hun jaar.

 

Wij hebben ons eigen kantoor binnen de school en de vestigingscoördinator onderhoudt nauw contact met ouders en de schoolleiding. Naast onze reguliere diensten, werken wij ook samen met de school op het gebied van surveilleren, examentrainingen en opvang in de aula.

Uw contactpersoon op deze vestiging

Nelleke Keuper MSc

Vestigingscoördinator Maerlant-Lyceum Den Haag

06-48762502 maerlant@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 174,- € 191,-
2 dagen€ 261,- € 283,-
3 dagen€ 327,- € 354,-
4 dagen€ 392,- € 425,-
5 dagen€ 458,- € 495,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€ 40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Maerlant-Lyceum

Johannes Bildersstraat 11
2596 ED Den Haag

Direct contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.