Menu

In Kralingen verzorgen wij dagelijks huiswerkbegeleiding, bijles, brugklas- en examenbegeleiding, remedial teaching, trainingen, de huiswerkklas en diagnostische onderzoeken. Kortom: voor al onze diensten kunt u bij ons terecht op de Adamshofstraat. Onze vestigingscoördinator staat voor u klaar en is het vaste aanspreekpunt voor alle leerlingen, ouders en scholen. Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom bij ons!

Al onze diensten in Kralingen

Wij werken elke dag met de middelbare scholieren aan actief leren, hun leermethodes en streven daarbij naar zelfstandigheid. Dit doen wij zowel tijdens de huiswerkbegeleiding als met vakspecifieke bijlessen. Onze brugklas- en examenbegeleiding is verder toegespitst op de behoeftes van deze leerlingen. Tijdens de brugklasbegeleiding besteden wij extra aandacht aan het aanleren van verschillende leermethodes en leren wij de leerlingen planningen maken. Deze vaardigheden kunnen zij de rest van hun schooltijd goed gebruiken. Met de examenleerlingen bereiden we de schoolexamens voor, maken wij drie weken van te voren een duidelijke en haalbare planning en weten wij precies welke eisen aan ieder vak worden gesteld. Uiteraard gaat voor hen de begeleiding door tijdens iedere schoolvakantie. Tijdens de meivakantie vinden in Kralingen de laatste voorbereiding op de centrale examens plaats.

 

Uiteraard kunnen ook de jongste leerlingen bij AFTER’S COOL terecht. Om kinderen een steuntje in de rug te bieden bij hun extra taken, is het mogelijk voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 om hun huiswerk te maken in de huiswerkklas. Daarnaast bieden wij diverse trainingen aan, van middentoetstrainingen tot faalangsttrainingen. Onze remedial teachers staan klaar om uw kind te helpen bij leerproblemen of onderzoek uit te voeren bij een vermoeden hiervan. Neem gerust contact met ons op als wij uw kind kunnen helpen bij het schoolwerk.

 

Het motto van AFTER’S COOL is ‘Ik zal slagen!’, en dit geldt voor alle leerlingen van alle leeftijden en iedere school. Ons doel is dat ieder kind weer grip krijgt op het schoolwerk en het weer zelf kan doen. Persoonlijk contact en begeleiding op maat staan bij ons centraal. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 14.00 tot 18.00 uur en ook regelmatig op zondag. Wij zien u graag binnenkort in Kralingen.

Uw contactpersonen op deze vestiging

Carlijn Visscher BSW

Vestigingscoördinator Kralingen I & II - Adamshofstraat

06-39000842 kralingen@afterscool.nl

Winke Rintjema MSc

Vestigingscoördinator Kralingen

06-28281499 kralingen-2@afterscool.nl

Suzanne van der Lee

Coördinator Trainingen

06-28430379 trainingen@afterscool.nl

Naomi Brant MSc

Remedial teacher

06-28557372 naomi@afterscool.nl

Leonie Matena MSc

Remedial teaching en diagnostiek

06-38077802 onderzoek@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 186,-€ 202,-€ 120,-
2 dagen€ 281,-€ 303,-€ 150,-
3 dagen€ 376,-€ 404,-
4 dagen€ 465,-€ 505,-
5 dagen€ 539,-€ 605,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€40,- per uur
Bijles icm huiswerkbegeleiding
€30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.
Remedial Teaching
€ 60,- per 50 min. (+ 10 min. voorbereiding)
Training & coaching individueel
€ 60,- per uur
Training & coaching groep
op aanvraag
Onderzoek; intelligentie, dyslexie, dyscalculie etc
op aanvraag

Hier vindt u onze vestiging

Kralingen

Adamshofstraat 48
3061 ZG Rotterdam

Direct contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.