Menu

Op onze vestiging in Benoordenhout aan de Koninginnegracht kunnen leerlingen van alle basisscholen terecht, voor professionele en positieve begeleiding op een manier die bij hen past. Wij bieden in Benoordenhout al onze diensten voor basisschoolleerlingen aan: remedial teaching, diagnostisch onderzoek, de huiswerkklas en alle trainingen. Daarnaast ligt op een steenworp afstand onze vestiging aan de Weissenbruchstraat, waar leerlingen van de middelbare school terecht kunnen. AFTER’S COOL aan de Koninginnegracht biedt een warme en gezellige plek voor leerlingen om grip te krijgen op hun schoolwerk en te werken aan hun motivatie en zelfvertrouwen.

Begeleiding voor alle basisschoolleerlingen

Basisschoolleerlingen kunnen op de Koninginnegracht terecht voor een steuntje in de rug. Voor hulp bij het maken van huiswerk, dat op sommige basisscholen wordt gegeven vanaf groep 6, en het aanleren van studievaardigheden is er de huiswerkklas. Dit biedt niet alleen een goede ondersteuning bij het huidige werk, maar is ook alvast een praktische voorbereiding op de middelbare school. Daarnaast bieden wij al onze trainingen aan: van midden- en eindtoetstrainingen tot faalangsttrainingen of de brugklasworkshops. Onze remedial teachers staan klaar om uw kind te helpen bij leerproblemen of onderzoek uit te voeren bij een vermoeden hiervan.

 

AFTER’S COOL in Benoordenhout

Voor middelbare scholieren biedt AFTER’S COOL in Benoordenhout op de Weissenbruchstraat begeleiding van de brugklas tot in het examenjaar. Deze locatie is op loop- en fietsafstand van de Koninginnegracht. De huiswerkbegeleiding is het vervolg op de huiswerkklas en helpt leerlingen van de middelbare school bij het maken van hun huiswerk, leren van toetsen, plannen en leren leren. Voor een vliegende start op de middelbare school bieden wij in Benoordenhout brugklasbegeleiding. Een succesvolle afronding van de middelbare school wordt bereikt met onze examenbegeleiding. Uiteraard is het ook mogelijk om één-op-één bijlessen te volgen, voor extra verdieping in en uitleg over een bepaald vak.

 

Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal: wij zoeken voor iedere leerling een oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en beste begeleiding voor uw kind te bespreken.

Contactpersonen voor remedial teaching en trainingen

Suzanne van der Lee

Coördinator Trainingen

06-28430379 trainingen@afterscool.nl

Naomi Brant MSc

Remedial teacher

06-28557372 naomi@afterscool.nl

Leonie Matena MSc

Remedial teaching en diagnostiek

06-38077802 onderzoek@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 120
2 dagen€ 150

Diensten per uur

Remedial teaching
€ 60,- per 50 min (+ 10 min. voorbereiding).
Training & coaching individueel
€ 60,- per uur
Training & coaching groep
op aanvraag
Onderzoek; intelligentie, dyslexie, dyscalculie etc
op aanvraag

Hier vindt u onze vestiging

Koninginnegracht

Koninginnegracht 92
2514 AK Den Haag

Meer informatie over onze remedial teaching

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.