Menu

Op onze vestiging op Hockey Club Rotterdam kunnen leerlingen van alle niveaus en scholen terecht voor begeleiding, zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. Bij HCR kunnen kinderen onze begeleiding bij het leren en maken van huiswerk op één plek combineren met de hockeytraining. De begeleiding is toegankelijk voor leden en niet-leden: iedereen is welkom bij AFTER’S COOL. Op deze vestiging bieden wij voor middelbare scholieren huiswerkbegeleiding, bijlessen, brugklas- en examenbegeleiding aan. Basisschoolleerlingen kunnen terecht voor remedial teaching en al onze trainingen.

Sport en school samen

Onze vestiging in Hillegersberg is goed te bereiken voor alle leerlingen uit Schiebroek, Molenlaankwartier, Hillegersberg en Bergschenhoek. De huiswerkbegeleiding vindt dagelijks plaats van 14.00 tot 18.00 uur in de vergaderzaal, links naast de ingang van het clubhuis. Bijlessen zijn altijd op korte termijn af te spreken en op ieder gewenst tijdstip. Onze brugklas- en examenbegeleiding is gericht op de specifieke behoeftes van de jongste en oudste middelbare scholieren. Voor basisschoolleerlingen bieden wij remedial teaching aan, voor het omgaan met leerproblematiek. Daarnaast worden al onze trainingen aangeboden op Hockey Club Rotterdam, van voorbereiding op de entreetoets tot extra hulp bij het leren leren.

 

AFTER’S COOL op Hockey Club Rotterdam

De vestiging op Hockey Club Rotterdam is kleinschalig en er is een vast team aan begeleiders. De vestigingscoördinator is het vaste aanspreekpunt voor ouders, leerlingen, de school en de club. Met veel structuur, regelmaat en betrokkenheid zijn wij doelgericht aan het werk. Het is voor ons belangrijk dat wij ook hier kinderen ondersteunen om zelfstandig te leren. Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal: wij zoeken voor iedere leerling een oplossing op maat. Wij helpen u graag verder voor de best passende begeleiding voor uw kind!

Uw contactpersonen op onze vestiging

Fleur Viguurs MSc

Vestigingscoördinator HC Rotterdam

06-18417046 hcrotterdam@afterscool.nl

Suzanne van der Lee

Coördinator Trainingen

06-28430379 trainingen@afterscool.nl

Naomi Brant MSc

Remedial teacher

06-28557372 naomi@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 186,-€ 202,-
2 dagen€ 281,-€ 303,-
3 dagen€ 376,-€ 404,-
4 dagen€ 465,-€ 505,-
5 dagen€ 539,-€ 606,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.
Remedial Teaching
€ 60,- per 50 min. (+10 min voorbereiding)
Training & coaching individueel
€ 60,- per uur
Training & coaching groep
op aanvraag
Onderzoek; intelligentie, dyslexie, dyscalculie etc
op aanvraag

Hier vindt u onze vestiging

Hockey Club Rotterdam

Hazelaarweg 2
3053 PM Rotterdam

Direct contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.