Menu

In Hillegersberg bieden wij dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, brugklas- en examenbegeleiding aan. Leerlingen van alle middelbare scholen en niveaus kunnen hiervoor bij ons terecht. Professionele begeleiding op een positieve manier: dat is AFTER’S COOL. Wij zijn dagelijks geopend van 14.00 tot 18.00 uur voor huiswerkbegeleiding. Bijlessen zijn altijd op korte termijn af te spreken op ieder gewenst tijdstip.

Grip op het schoolwerk

Onze vestiging is goed te bereiken voor alle leerlingen uit Schiebroek, Molenlaankwartier, Hillegersberg en Bergschenhoek. Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom, zowel van de middelbare- als de basisschool. Huiswerkbegeleiding en vakspecifieke bijlessen helpen om grip te krijgen op het schoolwerk. Onze brugklasbegeleiding is specifiek gericht op het aanleren van actieve leermethodes en leren plannen. Wij helpen de leerlingen de voor hen meest geschikte leermethodes toe te passen en leren hen zelfstandig te werken. Ons doel is dat iedere leerling grip krijgt op het schoolwerk. De examenbegeleiding op de Straatweg is bedoeld voor de examenleerlingen en richt zich op de voorbereiding op de school- en centraal examens. Wij werken niet alleen aan de inhoud van de vakken, maar ook aan het zelfvertrouwen en de motivatie van iedere leerling.

 

Ook basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 en 8 kunnen bij ons terecht. Op de Straatweg bieden wij al onze trainingen aan: van voorbereiding op de toetsen van het Cito tot hulp bij faalangst, weerbaarheid en leren leren. De trainingen zijn zowel individueel als in groepsverband te volgen en starten op diverse momenten in het schooljaar. Wij helpen u graag bij het vinden van de meest passende begeleiding voor uw kind!

Uw contactpersonen op onze vestiging in Hillegersberg

Janneke Verschoof

Vestigingscoördinator Hillegersberg – Straatweg

06-38000803 straatweg@afterscool.nl

Suzanne van der Lee

Coördinator Trainingen

06-28430379 trainingen@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 186,-€ 202,-
2 dagen€ 281,-€ 303,-
3 dagen€ 376,-€ 404,-
4 dagen€ 465,-€ 505,-
5 dagen€ 539,-€ 605,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Hillegersberg – Straatweg

Straatweg 96a
3051 BL Rotterdam

Direct contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.