Menu

Bij AFTER’S COOL bieden wij brugklasbegeleiding op het Nieuwe IJsselcollege aan, voor leerlingen van alle niveaus. Naar de brugklas gaan is ten slotte voor elke nieuwe middelbare scholier een spannende stap. Er komt veel op je af in dit eerste jaar, daarom biedt AFTER’S COOL op het IJsselcollegeeen steuntje in de rug. Tijdens onze huiswerkbegeleiding maken wij tijd vrij om te werken aan studievaardigheden en het leren plannen & organiseren. Ook is het mogelijk om gedurende het eerste jaar op de middelbare school trainingen en workshops te volgen, speciaal voor leerlingen in de brugklas. Ons doel is iedere brugklasser te helpen met een vliegende start op de middelbare school!

Brugklasbegeleiding op Het Nieuwe IJsselcollege

Iedere middelbare scholier moet in het begin zoeken naar hoe hun nieuwe school precies werkt. Een ander gebouw, een andere  klas en verschillende docenten en vakken horen er allemaal bij. Niet alle leerlingen hebben op de basisschool al te maken gehad met het maken van huiswerk of het hebben van toetsen. Door extra focus te leggen op het leren leren en plannen & organiseren, helpt de brugklasbegeleiding op het IJsselcollegedeze leerlingen op weg. Deze vaardigheden heeft iedere middelbare scholier nodig.

 

De brugklasbegeleiding op het IJsselcollege is gericht op:

  • Het aanleren van studievaardigheden en actief leren;
  • Het ontwikkelen van planningsvaardigheden;
  • Hulp geven bij het gebruik van de agenda en Magister.

 

Aanleren van studievaardigheden en leren plannen

Brugklasbegeleiding op het IJsselcollege wordt gegeven in groepjes van maximaal 7 leerlingen, net als onze reguliere huiswerkbegeleiding. Deze brugklassers worden begeleid door een vaste begeleider gedurende de hele middag. Onze begeleiders zijn hoog opgeleid en volgen bij ons een training, zodat zij bekend zijn met verschillende en actieve leermethodes. Begeleiders bij AFTER’S COOL zijn helemaal op de hoogte van wat een brugklasser nodig heeft om grip te krijgen op het schoolwerk én op de middelbare school.

 

Begeleiding bij AFTER’S COOL op het IJsselcollege staat voor:

  • Professionele begeleiding in een warme en vertrouwde omgeving op school;
  • Meer grip op het schoolwerk, door focus op motivatie en zelfvertrouwen;
  • Snel aan de slag en starten op ieder moment.

 

Naast onze specifieke brugklasbegeleiding, waarbij tijdens de huiswerkbegeleiding extra focus ligt op studievaardigheden en plannen, is het op het IJsselcollege ook mogelijk om vakspecifieke bijlessen te volgen.

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
3€ 225,- (3=2 actie)€ 247,- (3=2 actie)
2€ 225,-€ 247,-
1€ 152,-€ 171,-

Hier vindt u onze vestiging

Het Nieuwe IJsselcollege

Pelikaanweg 1
2903 ER Capelle aan den IJssel

Direct contact met ons?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden voor Annuleer