Menu

Onze vestigingscoördinator staat klaar voor alle leerlingen en hun ouders en onderhoudt een warme band met de school. Bij AFTER’S COOL op het Cygnus Gymnasium komen alleen leerlingen van school. Alle leerlingen zijn ook welkom op onze nabijgelegen vestiging op de Linnaeushof. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op positieve wijze. Op het Cygnus Gymnasium werken begeleiders die hoog zijn opgeleid en door ons getraind. Uiteraard zijn de meeste begeleiders zelf gymnasiast, zodat zij met alle vakken kunnen helpen. Zij werken in de huiswerkbegeleiding en verzorgen de één-op-één bijlessen. Daarnaast bieden wij op het Cygnus Gymnasium ook onze brugklas- en examenbegeleiding aan.

Huiswerkbegeleiding op het Cygnus Gymnasium

De huiswerkbegeleiding op het Cygnus bieden wij aan van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:00 uur. Leerlingen kunnen dus direct na hun laatste les bij ons terecht. Op deze dagen worden de leerlingen geholpen met het plannen van hun huiswerk en het maken en leren van alle vakken. Wij helpen bij het aanleren van de, voor de leerling, meest geschikte leermethodes en werken toe naar zelfstandigheid. Bijlessen kunnen plaatsvinden op een tijdstip dat het goed uitkomt voor de leerling, zowel op school als op onze eigen vestiging in Amsterdam-Oost (Linnaeushof 6). Voor de jongste leerlingen bieden wij specifieke brugklasbegeleiding aan op school en daarnaast verdiepende brugklasworkshops op de Linnaeushof. In het laatste jaar van de middelbare school is het mogelijk om examenbegeleiding bij ons te volgen.

 

Onze vestiging op het Cygnus Gymnasium is alleen voor scholieren van deze school, maar werkt nauw samen met onze eigen vestiging in Amsterdam-Oost.

Uw contactpersoon op de vestiging

Floor Marlet BSc

Vestigingscoördinator Cygnus Gymnasium

06-42321846 cygnus@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 162,-€ 189,-
2 dagen€ 253,- € 281,-
3 dagen€ 310,- € 337,-
4 dagen€ 378,- € 405,-
5 dagen€ 435,- € 463,-

Diensten per uur

Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Cygnus Gymnasium

Vrolikstraat 8
1091 VG Amsterdam

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.