Menu

In Kralingen verzorgen wij dagelijks huiswerkbegeleiding, examenbegeleiding en bijlessen voor bovenbouwleerlingen. Onze vestiging Beneden-Oostzeedijk is volledig toegespitst op de behoeftes van deze leerlingen. Examenleerlingen werken gedurende het jaar toe naar hun schoolexamenweken en het centrale eindexamen in mei. Bovenbouwleerlingen hebben over het algemeen soortgelijke piekmomenten in het jaar, aangezien zij voornamelijk proefwerkweken hebben en minder tussentijdse toetsmomenten dan onderbouwleerlingen. De rust en structuur op deze vestiging bieden een ideale werkomgeving voor de bovenbouw- en examenleerlingen om deze belangrijke toetsen voor te bereiden.

Examenvestiging van AFTER’S COOL

Op een steenworp afstand van onze vestiging aan de Adamshofstraat, waar wij al onze diensten aanbieden voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren, werken wij op de Beneden-Oostzeedijk voornamelijk aan de voorbereidingen van de toetsweken en schoolexamens. Dit doen wij door middel van onze huiswerkbegeleiding, examenbegeleiding en één-op-één bijlessen. Een goede planning, structuur en inhoudelijke hulp zorgen ervoor dat onze leerlingen overgaan en slagen.

 

Al onze diensten op de Beneden-Oostzeedijk

De huiswerkbegeleiding vindt plaats op maandag en dinsdag van 14.00 tot 19.00 uur en op woensdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur. Daarnaast zijn wij regelmatig op zondag geopend voor extra begeleiding. De huiswerk- en examenbegeleiding vindt plaats in groepen van maximaal 7 leerlingen met een vaste begeleider gedurende de middag. Onze begeleiders zijn bekwaam in hun vakkenpakket en weten goed wat de eisen zijn in de bovenbouw. Alle begeleiders worden door ons getraind. Bijlessen kunnen plaatsvinden op ieder moment in de week, wanneer dit het beste uitkomt voor de leerling. Bijlessen zijn één-op-één en snel in te plannen. Zowel de bijlessen als de huiswerk- en examenbegeleiding worden voorafgegaan door een (telefonische) intake tussen de vestigingscoördinator en u als ouder. Zo weten wij precies wat de behoeftes zijn en waar wij op moeten letten.

 

Het motto van AFTER’S COOL is ‘Ik zal slagen!’ en dit komt het beste tot zijn recht op onze vestiging Beneden-Oostzeedijk. Wij staan voor professionele begeleiding op positieve wijze. Iedere leerling kan bij ons terecht: wij bieden altijd begeleiding op maat!

Uw contactpersoon op de vestiging

Sanne Hoftijzer MSc

Vestigingscoördinator Beneden-Oostzeedijk

06-38077793 benedenoostzeedijk@afterscool.nl

Prijzenoverzicht

Huiswerkbegeleiding per maand

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamenBasisschool
1 dag€ 186,-€ 202,-
2 dagen€ 281,-€ 303,-
3 dagen€ 376,-€ 404,-
4 dagen€ 465,-€ 505,-
5 dagen€ 539,-€ 605,-

Diensten per uur

Bijles individueel
€ 40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding
€ 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen
€ 27,50 per uur p.p.

Hier vindt u onze vestiging

Beneden-Oostzeedijk

Oostzeedijk Beneden 105-107
3061 VP Rotterdam

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.