Menu

In 2016 is het sportcomplex in het Zuiderpark in Den Haag volledig vernieuwd en opende ‘De Aftrap’ opnieuw in het nieuwe complex. AFTER’S COOL maakt hier gebruik van de klaslokalen, waar twee keer per week de begeleiding wordt verzorgd. Op beide dagen begeleiden wij 60 á 70 jongens in de leeftijd van 13 tot 17 jaar. Het begeleidersteam van ADO is niet alleen bedreven in de vakken van de middelbare school, maar heeft ook affiniteit met voetbal en sport. Zo kunnen zij gemakkelijk werken met de jeugdspelers en begrijpen zij wat belangrijk is voor deze jongeren.

Ideale combinatie tussen sport en school

ADO Den Haag vindt net als AFTER’S COOL het onderwijs en grip op het schoolwerk erg belangrijk. Ook als er veel tijd wordt besteed aan trainen en voetbal, mag dit nooit ten koste gaan van de opleiding. Om deze reden is de samenwerking tussen ADO en AFTER’S COOL al jaren een succes.

 

Tussen de trainingen door verzorgen wij huiswerkbegeleiding voor de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Het is een bijzondere samenwerking en geheel in het kader van Social Enterprise.NL. De jeugdspelers hebben op deze manier, ondanks hun drukke programma, voldoende tijd voor hun huiswerk. Ze kunnen uiteraard met al hun vakinhoudelijke vragen terecht bij onze begeleiders. Wij streven naar de ideale combinatie tussen sport en school, zodat de jeugdspelers het beste uit beiden én zichzelf kunnen halen.

 

Huiswerkbegeleiding bij ADO Den Haag

De huiswerkbegeleiding bij ADO Den Haag is uiteraard alleen toegankelijk voor de jeugdspelers van de club. Wij geven echter graag meer informatie over onze diensten voor alle leerlingen op de basisschool of middelbare school.

Contactpersonen op de vestiging bij ADO Den Haag

Floris Dierick

Vestigingscoördinator Scheveningen & ADO Den Haag

06-28307490 scheveningen@afterscool.nl

Thorwald Letzer

Directeur

070-3589930 thorwald@afterscool.nl

Hier vindt u onze vestiging

ADO Den Haag

Mr. P. Droogleever Fortuynweg 16
2533 SR Den Haag

Contact over deze vestiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden voor Annuleer