X
070 - 358 99 30 info@afterscool.nl
LIBANON LYCEUM – Rotterdam
Libanon Lyceum

HUISWERKBEGELEIDING LIBANON LYCEUM - ROTTERDAM

Sinds november 2008 bieden wij huiswerkbegeleiding en bijlessen aan op het Libanon Lyceum in Rotterdam. Ook verzorgen wij ieder jaar een brugklasvoorbereidingstraining voor nieuwe brugklassers.

Met veel structuur, regelmaat en betrokkenheid zijn wij doelgericht aan het werk. Het is voor ons belangrijk dat wij ook hier kinderen leren zelfstandig te leren. Uw kind wordt professioneel begeleid. We helpen de leerlingen de voor hun meest geschikte leermethoden toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan, dit alles onder toezicht van getrainde begeleiders. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op positieve wijze. Wij leren het ze zelf te doen!

Bij AFTER’S COOL op het Libanon Lyceum komen alleen leerlingen van het Libanon. Alle leerlingen zijn ook van harte welkom op één van onze vestigingen in Kralingen. Op deze vestigingen bieden wij ook de speciale brugklastraining aan voor brugklassers die een goede start willen maken op het Libanon Lyceum.

extra informatie

De huiswerkbegeleiding wordt aangeboden van maandag tot en met vrijdag van 14.00 – 18.00 uur. Bijlessen zijn altijd op korte termijn af te spreken op ieder gewenst tijdstip.

Indien er geen plek meer is op het Libanon Lyceum dan kan uw kind ook bij één van onze vestigingen in Kralingen terecht.

in de praktijk

Actief leren: wij stimuleren de leerlingen om actief met de leerstof aan de slag te gaan en overhoren leerlingen om hun kennis te toetsen en hun begrip te testen.
Planning en structuur: met behulp van ons leerlingvolgsysteem zetten wij samen met de leerling een vast huiswerkprogramma op waardoor kinderen leren gestructureerd te werken en vooruit te denken.
Motivatie: AFTER’S COOL heeft veel aandacht voor de motivatie van leerlingen, omdat dit net als zelfvertrouwen en concentratie een belangrijke voorwaarde is om goed te leren. Wij zorgen voor een omgeving waar het fijn is om te komen. Leerlingen komen met (relatief) plezier zo blijkt ook uit onze enquetes. Ook kunnen wij een motivatiescreening afnemen, om nog beter zaken die de motivatie belemmeren op te kunnen sporen en weer positief door te kunnen.

Meer informatie over huiswerkbegeleiding op het Libanon Lyceum

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Norina Vermaak MSc
Vestigingscoördinator
Libanon Lyceum

libanon@afterscool.nl
Megan van der Staak MSc, MA
Vestigingscoördinator
Libanon Lyceum

libanon-2@afterscool.nl

PRIJZENOVERZICHT 2018 - LIBANON LYCEUM

Huiswerkbegeleiding per maand:

Dagen per weekOnder- en bovenbouwEindexamen
5 dagen€ 351,-*€ 381,-*
4 dagen€ 351,-€ 381,-
3 dagen€ 282,-€ 309,-
2 dagen€ 214,-€ 235,-
1 dag€ 145,-€ 163,-

* actie: 4 = 5 dagen

Diensten per uur:

Bijles individueel: € 40,- per uur
Bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding: € 30,- per uur
Bijles bij 2 of meer personen: € 27,50 per uur p.p.
Remedial Teaching: € 60,- per 50 min (+ 10 minuten voorbereiding).
Training & coaching individueel: € 60,- per uur
Training & coaching groep: op aanvraag
Onderzoek; intelligentie, dyslexie, dyscalculie etc: op aanvraag

AFTER’S COOL
Libanon Lyceum

Mecklenburglaan 49
3061 BD Rotterdam
Megan van der Staak MSc, MA en Norina Vermaak MSc
T 06-28429692
E libanon-2@afterscool.nl