Menu

Onze Eerste Hulp bij Onvoldoendes is in eerste instantie gericht op de vakken waar uw zoon of dochter onvoldoendes voor gehaald heeft. Wij analyseren de cijfers en, indien mogelijk, de toetsen die al eerder gemaakt zijn. Op deze manier kunnen we met elkaar bespreken wat er goed gaat en wat er nog verbeterd kan worden. Daarnaast krijgen de andere vakken uiteraard ook de benodigde aandacht, zodat we al vrij snel een beter resultaat boeken.

Onze werkwijze

De leerlingen werken bij AFTER’S COOL in kleine groepjes met een vaste begeleider, die inhoudelijke hulp biedt bij de vakken maar ook helpt op het gebied van ‘leren leren’ en plannen. Onze begeleiders nemen het maakwerk door en overhoren het leerwerk, natuurlijk is er altijd ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de middag evalueren wij de begeleiding en spreken we af wat er eventueel thuis nog gedaan moet worden. Uiteraard communiceren wij dit naar u als ouder.

Is er extra begeleiding nodig? Dan kunnen we in onderling overleg een bijles plannen. Tijdens één of meerdere individuele sessies, helpen wij uw kind om snel weer vertrouwd te raken met de lesstof en zo eventuele onvoldoendes op te halen.

Vind een locatie bij u in de buurt

Eerste hulp bij onvoldoendes

Bij aanmelding is de eerste week EHBO-huiswerkbegeleiding gratis en we beginnen altijd met een proefmiddag! Zo kan uw kind uitproberen of huiswerkbegeleiding bij hem of haar past. Als u meer informatie wilt over onze EHBO-actie loop dan gerust binnen bij één van onze vestigingen, neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend adviesgesprek of meld uw zoon of dochter aan voor een proefmiddag.

Meer informatie of direct een proefmiddag inplannen?