X
070 - 358 99 30 info@afterscool.nl
MIDDELBARE SCHOOL

Meer informatie over AFTER'S COOL op school

Succesvolle samenwerking met school

AFTER’S COOL op school: wij werken sinds 2008 succesvol samen met diverse scholen. Dit varieert van het aanbieden van huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentrainingen in huis bij middelbare scholen, tot verregaande samenwerking op het gebied van leerproblematiek en advisering op basisscholen. Ook organiseert AFTER’S COOL in samenwerking met school de lenteschool en zomerschool en de organisatie van het doorstroomprogramma, op de school zelf of op één van onze eigen locaties. Onze werkwijze is altijd complementair aan het onderwijs.

Huiswerkbegeleiding op school

Huiswerkbegeleiding op school geeft leerlingen de kans om in een bekende en vertrouwde omgeving te werken aan hun huiswerk, aan hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Wij richten ons primair op het aanleren van studievaardigheden bij leerlingen. Daarbij onderhouden we nauw contact met de schoolleiding, mentoren en docenten, zodat we snel kunnen schakelen en doelgericht kunnen werken aan betere resultaten.

Lees meer over hoe wij huiswerkbegeleiding op school vormgeven

Bijlessen op school: Extra verdieping

Bijlessen worden bij ons gegeven door onze ervaren begeleiders die volledig thuis zijn in het vak dat ze geven. Bijlessen zijn een waardevolle aanvulling op de les, zowel op korte als op de lange termijn. AFTER’S COOL staat voor inhoudelijk sterke bijlessen en flexibiliteit om deze snel en voor elke leerling te realiseren.

Lees meer over onze bijlessen

Door de korte lijnen weet AFTER’S COOL precies wat er speelt op school en met de leerlingen die begeleid worden.
Remco Vogel, Rector Maerlant-Lyceum Den Haag

Onze diensten op school

Daarnaast bieden wij extra ondersteuning, bijvoorbeeld in het kader van passend onderwijs:

Slagingspercentage

In examenjaar 2016-2017 begeleidden we ruim 100 eindexamenleerlingen, zowel met huiswerkbegeleiding als met bijlessen. We zijn heel trots op hen, want maar liefst 96% behaalde hun diploma! Onze bijlesleerlingen slaagden zelfs allemaal. Op 6 vestigingen hadden we ook een slagingspercentage van 100%. Ons motto is niet voor niks: Ik zal slagen!

Samenwerking met uw school

Heeft u interesse in AFTER’S COOL bij u op school? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch met Emmy van Rooyen via 070-3589930. Wij gaan graag de samenwerking aan!

ONZE BEGELEIDING BESTAAT UIT 5 AANDACHTSPUNTEN

1
Structuur en planning
2
Actief leren
3
Goede inhoudelijke hulp
4
Motivatie en concentratie
5
Zelfstandigheid

ONS MOTTO: IK ZAL SLAGEN!