Menu

Tijdens de bijles Nederlands richten we ons op de te leren stof en werken we samen met de leerling toe naar overhoringen en proefwerken. Wij bieden dagelijks bijles Nederlands aan voor alle niveau’s, van het vmbo tot en met het vwo, op een van onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Schiedam en Wassenaar.

Bijles Nederlands bij AFTER’S COOL

Een bijles Nederlands bij AFTER’S COOL betekent één-op-één begeleiding waarbij de lesstof samen met de bijlesdocent gemaakt en geleerd wordt. Onze ervaren begeleiders zijn in staat om snel te zien waar de knelpunten zitten en richten de bijles in naar de behoeften van de leerling. Zo kan de eventuele opgelopen achterstand eenvoudig weggewerkt worden en wordt er extra uitleg gegeven over het vak. Onze leerlingen verlaten de bijles met zelfstandigheid en meer zelfvertrouwen. Wij volgen de resultaten en hebben regelmatig contact met de ouders over de voortgang.

Waarom een bijles Nederlands bij AFTER’S COOL?

  • Wij zetten alleen ervaren begeleiders in die vakkundig de meest specifieke inhoudelijke hulp bieden met Nederlands. Onze bijlesdocenten zijn in staat om de Nederlandse grammatica goed en duidelijk uit te leggen.
  • Flexibiliteit, vandaag bellen is morgen beginnen.
  • Voortgangscontrole, met behulp van ons leerlingenvolgsysteem.
  • Regelmatige terugkoppeling met de ouders over de voortgang.
  • ‘Leren leren’ op een gestructureerde en positieve manier.

Vind een locatie in de buurt

Kosten van een bijles bij AFTER’S COOL

De kosten van een bijles bedragen €40 per uur. Als de bijles gecombineerd wordt met huiswerkbegeleiding, geldt een tarief van €30 per uur. De bijlessen worden maandelijks achteraf gefactureerd en zijn per keer opzegbaar.

Direct een bijles Nederlands inplannen?