Menu

AFTER’S COOL biedt intensieve hulp bij het leren van M&O, met een bijles M&O. Voor extra hulp en ondersteuning met balansrekeningen, liquiditeitsrekeningen en rechtsvormen biedt onze bijles M&O uitkomst. Ook voor andere onderwerpen die aan bod komen in de les, is een extra bijles geschikt. Tijdens de bijles M&O richten we ons op de te leren stof en werken we met gerichte oefeningen toe naar toetsen en overhoringen. Wij bieden dagelijks bijlessen aan voor alle niveaus, van vmbo tot en met het vwo, op een van onze vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Schiedam en Wassenaar.

Een bijles M&O bij AFTER’S COOL

Een bijles M&O bij AFTER’S COOL betekent intensieve één-op-één begeleiding waarbij de leerling samen de bijlesdocent werkt aan het onder de knie krijgen van M&O. Onze bijlesdocenten, uitsluitend ervaren begeleiding met minimaal een vwo-diploma, zijn in staat om snel te zien waar de knelpunten zitten en richten hun bijles daar volledig op in. Daarnaast helpt onze docent met het maken van een planning voor de komende toets overhoring of examen, zodat de leerling daar optimaal op voorbereid is.

Onze leerlingen verlaten de bijles met meer zelfvertrouwen en zijn in staat om zelfstandiger te werken. Wij volgen de resultaten en hebben regelmatig contact met de ouders over de voortgang.

Vind een locatie voor een bijles in de buurt

Waarom een bijles M&O bij AFTER’S COOL?

  • Wij zetten alleen ervaren begeleiders in die vakkundig de meest specifieke inhoudelijke hulp bieden met vak M&O. Onze bijlesdocenten zijn in staat om balansrekeningen, liquiditeitsrekeningen maar ook de verschillende rechtsvormen uit te leggen.
  • Flexibiliteit, vandaag bellen is morgen beginnen.
  • Voortgangscontrole, met behulp van ons leerlingenvolgsysteem.
  • Regelmatige terugkoppeling met de ouders over de voortgang.
  • ‘Leren leren’ op een gestructureerde en positieve manier.

De kosten van een bijles bij AFTER’S COOL

De kosten van een bijles bedragen €40 per uur. Als de bijles gecombineerd wordt met huiswerkbegeleiding, geldt een tarief van €30 per uur. De bijlessen worden maandelijks achteraf gefactureerd en zijn per keer opzegbaar.

Direct een bijles M&O inplannen?