Menu
  • Uncategorized
08/10/2019

We frissen bestaande kennis op en besteden aandacht aan alle onderdelen van de middentoets in 6 bijeenkomsten van 1,5 uur in kleine groepjes. Individueel is ook mogelijk! Het doel: een passend schooladvies voor de middelbare school.

Na de herfstvakantie, in week 45, gaan de middentoetstrainingen in groepsverband van start. 6 weken lang 1,5 uur per keer, meestal op woensdagmiddag. Individuele eindtoetstrainingen kunnen op ieder gewenst moment van start staan en bestaan in de meeste gevallen uit 8 lessen van 50 minuten. Meer of minder lessen zijn in overleg ook mogelijk; we denken graag mee over de meest passende training voor uw zoon of dochter! Onze trainingen worden aangeboden op onze eigen vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Wassenaar.

Voor meer informatie en de kosten kunt op onze trainingenpagina kijken of vind een locatie bij u in de buurt. We zien uw dochter of zoon graag terug in onze middentoetstraining.