Menu
  • Uncategorized
22/07/2019

Samenwerking Van de Waart Begeleiding en AFTERS COOL

 

Inmiddels is Van de Waart Begeleiding in de voormalige huisartsenpraktijk Actea een vertrouwde plek geworden voor tientallen leerlingen van Oegstgeest. ‘s Middags is het op de hoek van de Terweeweg en de Hofdijck een gezellige drukte en we zijn trots op de prachtige resultaten van het afgelopen schooljaar. Voor komend schooljaar staat er een kleine verandering op stapel. Doordat de praktijk zó gegroeid is zijn we een samenwerking aangegaan met een professionelere club die meer faciliteiten kan bieden én professioneler georganiseerd is. Sofie van de Waart blijft voorlopig hier werken en ook het team, de unieke, intensieve begeleiding en de diensten blijven gelijk of worden zelfs uitgebreid. Voor beide partijen is dit een goede stap: voor AFTER’S COOL is dit een mooie binnenkomst in Oegstgeest en voor Sofie is het goed om te zien dat het bedrijf wat zij gestart heeft door kan groeien. Qua visie, kwaliteitsniveau en contact met leerlingen en ouders zijn het zeer vergelijkbare bedrijven dus deze samenwerking is veelbelovend.

 

Als “welkomstkadootje” aan de brugklassers van Oegstgeest bieden wij in de eerste week van school een gratis Brugklastraining aan, alle startende brugklassers mogen zich aanmelden voor drie middagen waarin leren leren en plannen centraal zullen staan. Een mooie start van het nieuwe jaar! Geef je snel op want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ook zullen de bijlesdiensten uitgebreid worden naar de avonden en, bij voldoende interesse, zal de huiswerkbegeleiding ook op vrijdag en zondag open gaan. Een lekker relaxte start van het weekend is dan gegarandeerd. Voor intensieve sporters zou dit ook een mooie uitkomst zijn.

 

Wilt u meer weten over onze diensten neem dan contact op voor een vrijblijvende intake en rondleiding.

 

Hartelijke groeten,

 

Sofie van de Waart ( Van de Waart Begeleiding)  en Thorwald Letzer en Emmy van Royen ( AFTERS COOL)