Menu
  • Uncategorized
23/10/2018
Te zware tas? Gebruik je kluisje!

Bij AFTER’S COOL ontwikkelen wij regelmatig hulpmiddelen voor onze leerlingen, zodat zij ook thuis profijt hebben van onze tips en trics. Zo hebben wij al kaartjes ontworpen voor rekenen, werkwoordspelling, mindmappen en plannen. Deze zomer is daar het Pak je tas!-kaartje bijgekomen voor onze jongste middelbare scholieren!

Afgelopen zomer hebben we bij AFTER’S COOL het ‘Pak je tas’-kaartje ontworpen. Als leerlingen naar ons komen moeten ze altijd extra opletten met het inpakken van hun tas. Ze nemen namelijk niet alleen de boeken voor die dag mee, maar ook de boeken voor de komende dagen (zeker bij toetsen). Om de leerlingen hier wat extra handvatten voor te geven hebben we dit kaartje ontworpen, met extra tips. Leerlingen kunnen dit op hun prikbord hangen, de koelkast of op een andere handige plek!

Onze tips:
– Te zware tas? Gebruik je kluisje!
– Neem de tijd…
– In je etui: potloden, pennen, een geodriehoek, een gum en je passer.
– Rekenmachine mee!