Nieuwe reeks lezingen met Ingrid van Essen: Ontspannen naar de middelbare school!

Na een leuke eerste reeks over pubers, introduceren wij een nieuwe lezing in samenwerking met Ingrid van Essen! Dit keer staan de aankomende middelbare scholieren én hun ouders in de spotlight en is de lezing geïnspireerd op het boek ‘Schoolmania’.

De middelbare school: een spannende stap! Nieuwe vakken, vriendjes, docenten, toetsen en veel huiswerk. Wat komt er allemaal bij deze overgang kijken en hoe kan uw kind zich voorbereiden om ontspannen aan de middelbare school te beginnen? Tijdens de interactieve lezing, speciaal voor ouders van middelbare scholieren in spé, komen al deze vragen aan bod.

Ingrid van Essen, auteur van onder andere het boek ‘Schoolmania’, geeft u praktische handvatten om de overgang van basisschool naar middelbare school zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uiteraard geven wij ook tips vanuit onze ervaring met nieuwe middelbare scholieren en kunt u al uw vragen bij Ingrid en ons kwijt!

In Den Haag organiseren we deze avond bij Paagman (17 september) en in Amsterdam (4 oktober) op onze vestiging aan de Linnaeushof 6. Voor meer informatie over het programma én gelijk aanmelden, kunt u hier verder lezen.