Menu
  • Uncategorized
09/04/2018

Vandaag opent onze nieuwste locatie in Den Haag! In het voormalige kantoor van het Rode Kruis op de Koninginnegracht worden vanaf vandaag Remedial Teaching, de huiswerkklas en trainingen gegeven, zowel individueel als in kleine groepjes. Onze nieuwste locatie is voornamelijk bedoeld voor de begeleiding van onze basisscholieren, maar uiteraard verhuizen de middelbare scholieren in de RT of trainingen mee!

Met het groeien van onze RT-afdeling in Den Haag ontstond de behoefte om een eigen locatie te hebben, zodat er alle ruimte is voor de leerlingen die wij helpen bij de RT of tijdens trainingen. Dit mooie pand is op loop- en fietsafstand van de Weissenbruchstraat, waar wij huiswerkbegeleiding en bijles geven. Tot vandaag kregen de Remedial Teaching-leerlingen op dezelfde locatie les en training, maar vanaf nu hebben zij hun eigen, mooie plek.

De locatie aan de Koninginnegracht is ruim en licht, waardoor het helemaal bij AFTER’S COOL past. Uiteraard heeft het pand de afgelopen weken de AFTER’S COOL make-over gekregen waardoor het nu helemaal bij ons bedrijf hoort. We zijn heel blij met deze fijne plek en kijken ernaar uit om steeds meer leerlingen te helpen bij hun ontwikkeling. Wij zien u en uw zoon of dochter graag op de Koninginnegracht!

Nog meer goed nieuws: sinds deze maand maken wij op onze onderzoeksafdeling gebruik van de nieuwe intelligentietest; de WISC-V. De vorige intelligentietest (WISC-III) is verouderd en met deze nieuwe intelligentietest kunnen we een nog betere weergave geven van het cognitief functioneren van kinderen van 6 t/m 16 jaar. Bij interesse in de afname van de test, kan contact opgenomen worden met Leonie Matena; 06-38077802, onderzoek@afterscool.nl