Menu
  • Uncategorized
21/02/2018

Op dinsdag 20 maart organiseert AFTER’S COOL een interactieve lezing op onze vestiging aan de Linnaeushof in Amsterdam, met als thema ‘Puber in huis? – Ontdek de drijfveren en talenten van jouw puber!’. Ingrid van Essen, auteur van onder andere het boek ‘Pubermania’, zal deze lezing verzorgen en geeft hierin onder andere antwoord op vragen als ‘Vraag jij je ook wel eens af waarom de kamer van je puber net een grote inloopkast lijkt?’ en ‘Vraag je je af waarom de communicatie met je puber steeds meer op éénrichtingsverkeer lijkt?’.

In deze lezing, met veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk, reikt Ingrid praktische handvatten aan om de verborgen talenten, gevoelens en behoeften van uw puber te herkennen om zo écht contact te maken.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de lezing bijwonen? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via https://goo.gl/forms/QyaZnuMZrC0GAFES2