Menu
  • Uncategorized
24/01/2018

 

Onze eindtoetstraining gaat van start!

Zit uw kind in groep 6, 7 of 8 en wilt u hem of haar goed voorbereiden op de eindtoets? Meld hem of haar aan voor onze eindtoetstraining! Deze training is gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen en het bekend raken met de vraagstelling. We frissen bestaande kennis op en besteden aandacht aan alle onderdelen van de eindtoets in 6 bijeenkomsten van 1,5 uur in kleine groepjes. Individueel is ook mogelijk! Het doel: een passend schooladvies voor de middelbare school.

Direct na de voorjaarsvakantie, in week 10, gaan de eindtoetstrainingen in groepsverband voor groep 8 van start. 6 weken lang 1,5 uur per keer, meestal op woensdagmiddag. Voor groep 6 en 7 starten we op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn, vermoedelijk vanaf maart of april. Individuele eindtoetstrainingen kunnen op ieder gewenst moment van start staan en bestaan in de meeste gevallen uit 8 lessen van 50 minuten. Meer of minder lessen zijn in overleg ook mogelijk; we denken graag mee over de meest passende training voor uw zoon of dochter! Onze trainingen worden aangeboden op onze eigen vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Wassenaar.

Voor meer informatie en de kosten kunt op onze trainingenpagina kijken, of contact opnemen met Suzanne van der Lee via 06 – 28430379 of training@afterscool.nl. We zien uw dochter of zoon graag terug in onze eindtoetstraining!