Menu
  • Uncategorized
17/01/2018

Medio februari openen wij onze 18e vestiging, op de Straatweg in Hillegersberg. Op de eerste verdieping van dit grote en lichte pand, dat wij delen met Kolpa Makelaars, zijn vier ruime kamers voor huiswerkbegeleiding en bijles. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de nieuwe vestiging op te knappen en helemaal AFTER’S COOL proof te maken.

Met onze nieuwe vestiging zijn wij ervan overtuigd dat wij alle leerlingen uit Hillegersberg nog beter kunnen helpen met hun schoolwerk. Daarnaast blijft onze vestiging op HCR ook geopend, zodat wij nog meer leerlingen een plekje kunnen geven. Coördinator Janneke Verschoof verhuist van HCR naar Hillegersberg en Romika Radhe zal haar plek overnemen. Zij is bij de leerlingen en ouders van het HCR al bekend als de huidige assistent coördinator op deze vestiging.

De leerlingen zijn welkom vanaf medio februari in onze nieuwe vestiging op de Straatweg 96a!