AFTER’S COOLING is jarig

Onze opleidingsdag voor nieuwe begeleiders viert deze maand haar tweede verjaardag! Sinds 2015 zijn wij het opleidingstraject van onze begeleiders flink aan het verbeteren, om ervoor te zorgen dat de leerlingen nóg beter geholpen kunnen worden.

 

Gedurende deze dag worden alle nieuwe begeleiders ondergedompeld in actieve leermethodes, leerlingcasussen, het puberbrein en motivatie. Ook wordt er gemindmapt en bespreken we vooral iedereens ervaringen. Wij vinden deze dag belangrijk, omdat het bijdraagt aan de vaardigheden van onze begeleiders en daarom zorgt voor betere begeleiding voor onze leerlingen.

Bekijk hier het filmpje van Tony Buzan, de bedenker van de mindmap, voor een enthousiaste uitleg voor de beste mindmap.

De AFTER’S COOLING begint altijd met een opening van Emmy van Rooyen of Judith Blaauw, directeuren bij AFTER’S COOL. Zij vertellen over onze bedrijfsfilosofie en –achtergrond, zodat de begeleiders goed weten waar wij voor staan: op een gestructureerde en positieve manier zelfstandig leren omgaan met het schoolwerk. Vervolgens gaan de begeleiders zélf actief aan de slag met allerlei leermethodes en bespreken zij casussen, om ervoor te zorgen dat zij deze kennis weer overdragen op de leerlingen tijdens de huiswerkbegeleiding en bijles.

Onze ervaringen met de opleidingsdag zijn erg positief en wij zijn continu in beweging om het programma bij te schaven en nog passender te maken. Uiteindelijk zijn de begeleiders de spil van het bedrijf: zonder hen, geen begeleiding voor de leerlingen!

Ben of ken jij iemand die perfect is voor de leukste bijbaan? Kijk hier voor onze vacatures!