Mooie cijfers voor het goede doel: Stichting Jarige Job

Ieder jaar in december steunt AFTER’S COOL een goed doel en zamelen wij geld in samen met onze leerlingen. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Jarige Job!

Alle leerlingen bij AFTER’S COOL halen deze maand mooie cijfers om Stichting Jarige Job te steunen. Samen met hun coördinator bepalen zij welke cijfers op de lijst mogen: een 6,5 voor wiskunde kan hetzelfde voelen als een 8 voor een vak dat hij of zij makkelijker vindt! Voor ons is het belangrijkste dat de leerlingen het beste uit zichzelf halen en dan zijn wij net zo blij met die 6 als met een 8. AFTER’S COOL doneert voor elk cijfer een bedrag aan ons goede doel.

Stichting Jarige Job past bij AFTER’S COOL, omdat wij willen dat het niet alleen goed gaat met ónze leerlingen maar met alle kinderen. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen hun verjaardag kunnen vieren, ook als hier thuis niet genoeg geld voor is. Wist je dat 61.000 kinderen in Nederland hun verjaardag niet kunnen vieren? AFTER’S COOL draagt graag een steentje bij om dit voor meer kinderen mogelijk te maken.

Daarom hebben wij niet alleen onze Lijst van de Geweldige Resultaten om per cijfer geld in te zamelen, ook verdubbelen wij nog eens de opbrengt als wij 1000 volgers op Facebook en 400 op Instagram hebben. Want dat is de kracht van sociale media: onze boodschap én die van Stichting Jarige Job zo ver mogelijk verspreiden.

 

22 december 2017: de opbrengst voor Stichting Jarige Job is €600!