Wij krijgen van u een 8,3

Aan het eind van elk schooljaar vragen wij middels een enquête aan onze klanten hoe zij de samenwerking met AFTER’S COOL hebben ervaren en wat we komend jaar nóg beter kunnen doen. Het was een druk jaar en we hebben een hoop leerlingen geholpen met huiswerkbegeleiding, bijles, trainingen en RT. We zijn heel trots op onze ruim 100 eindexamenleerlingen, van wie maar liefst 96% slaagde. Op 6 vestigingen hadden we zelfs een slagingspercentage van 100%. Ons motto is niet voor niks, Ik zal slagen!

Rapportcijfers

Uit de enquêtes blijkt dat de leerlingen ons een rapportcijfer van 7,8 geven en 89% zou AFTER’S COOL aanraden aan klasgenootjes. Daarnaast geeft 82% van de leerlingen aan dat hun cijfers vaak of altijd beter zijn wanneer ze de toets bij ons hebben voorbereid tijdens huiswerkbegeleiding.

Ouders geven AFTER’S COOL een algehele beoordeling van 8,3 en 97% van de ouders zegt dat het doel voor begeleiding, bijvoorbeeld hogere cijfers halen, bijna of helemaal gehaald is afgelopen schooljaar. We zijn blij met het feit dat 89% aangeeft tevreden te zijn met onze terugkoppeling over de voortgang van hun zoon of dochter.

We gaven dit schooljaar verschillende trainingen voor leerlingen op de basisschool, deze worden gewaardeerd met een 8,7 gemiddeld. Onze RT’ers kregen prachtige cijfers met maar liefst een 8,9 gemiddeld. Kortom, we zijn blij deze mooie berichten te kunnen delen en streven ernaar om alles dit jaar nog beter te doen!

“Mijn zoon had een enorme leerachterstand en hij heeft dit in korte tijd weten in te halen bij AFTER’S COOL. Hij is geslaagd voor zijn eindexamen!”

Linda, moeder van Beau