Menu
  • Uncategorized
05/12/2016

Functieomschrijving
Wij zijn vanaf januari op zoek naar een coördinator voor een vestiging in Den Haag. Op deze vestiging geven wij huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen aan leerlingen van de middelbare school. De vestigingscoördinator is bij AFTER’S  COOL het gezicht naar buiten en de spil van het bedrijf. Je runt een eigen vestiging op een dienstverlenende manier:  persoonlijk, positief, stimulerend en altijd oplossingsgericht. Naar kinderen, ouders, docenten, de buurt, collega’s en andere contacten.

Binnen onze gestructureerde manier van werken is het de bedoeling dat jij verantwoordelijk bent voor het welbevinden en de resultaten van de kinderen die bij ons begeleid worden bij hun schoolwerk.

Functie-eisen
– Een afgeronde relevante universitaire studie of eventueel een relevante HBO-opleiding.
– Affiniteit met de doelgroep en bij voorkeur ervaring met werken in het onderwijs in de regio Den Haag.
– Een kandidaat met een pedagogische achtergrond heeft de voorkeur.
– Wij zoeken iemand die vele ballen in de lucht kan houden en ondernemend is.
– Iemand die inhoudelijk kinderen kan helpen, geduld heeft en goed kan luisteren, een team van begeleiders kan aansturen en goed is in organisatorische werkzaamheden als planningen maken en bijlessen inplannen.

Het is belangrijk dat je communicatief bent: zowel intern als extern gericht. Je bent niet bang om hard te werken, erg zelfstandig en altijd gericht op positieve en concrete oplossingen!

Over AFTER’S COOL
AFTER’S COOL verzorgt sinds 1999 professionele onderwijskundige hulp aan kinderen van de basisschool en middelbare school en studenten. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf waarbij de kinderen en studenten altijd centraal staan. Op de volgende gebieden richten wij onze hulp: dagelijkse huiswerkbegeleiding, bijlessen, trainingen, diagnostiek, remedial teaching en studentenbegeleiding. Dit doen wij op scholen, sportclubs en op eigen locaties, in Rotterdam, Schiedam, Den Haag, Wassenaar en Amsterdam.

Bedrijfscultuur
AFTER’S COOL is een positief ingestelde organisatie en een social enterprise. Wij voelen ons zeer betrokken bij het welbevinden van de kinderen en stellen dit samen met goede schoolresultaten centraal. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf met een stevige professionaliteit. Een goede werksfeer en collegialiteit is belangrijk.

Solliciteren kan voor 10 januari 2017 door een uitgebreide motivatie en je CV te sturen naar J. Sanders (HR manager), sollicitatie@afterscool.nl. Gelieve niet bellen. Voor eventuele vragen: jolien@afterscool.nl. Wij starten nog voor de kerstvakantie met de eerste gesprekken, dus solliciteer snel!